Purificatoare pe care le poți lua cu tine, care sunt avantajele purificatoarelor portabile

1

În condițiile actuale de poluare, timpul petrecut în trafic, zonele aglomerate sau virusul actual COVID-19, fac ca aceste produse să devină indispensabile.

Purificatorul de aer auto Plasmacluster

Purificatorul de aer auto Sharp cu tehnologia japoneză Plasmacluster își face treaba într-un timp foarte scurt, datorită denistății mari a fluxului de ioni.

Este extrem de eficient în anihilarea mirosurilor (mai ales de țigară), a virusurilor, bacteriilor, polenului și a gazelor toxice.

Se contectează prin USB la mașină și se așază în spațiul de pahare, apoi fiind ușor de transportat îl poți lua cu tine la birou și îl poți conecta la portul USB al laptop-ului, pentru a avea un aer purificat și la birou. Eficiența lui este maximă pe o suprafață de 3,6 mp.

Purificator de aer auto Plasmacluster UJ-GC20EN / UJ-GC20EB SHARP

În plus, aparatul este eficient în inactivarea energiei electrostatice. Pentru o persoană care merge cu mașina și stă mult la birou, atunci purificatorul SHARP UJ-GC20E ar trebui să fie la fel de prezent în viața sa ca o ceașca zilnică de cafea.

Zilnic ne petrecem multe ore în trafic. Din pacate filtrele de aer ale mașinii nu sunt suficiente pentru curățarea aerului din habitaclu. Chiar dacă folosim recircularea situația nu se îmbunătățește.

Purificatorul de aer auto Sharp cu tehnologia japoneză Plasmacluster își face treaba într-un timp foarte scurt, datorită denistății mari a fluxului de ioni. Aerul din incinta mașini este purificat.

Purificator de aer auto Plasmacluster UJ-GC20EN SHARP, inactivează gazele toxice, virusurile, bacteriile, polenul și mirosurile neplăcute, inclusiv de țigară.

Efecte majore ale Ionilor Plasmacluster:

Elimina mucegaiul si bacteriile (Cauza alergiilor si a bolilor infectioase)

Descompun si elimina gazele toxice care nu pot fi eliminate cu ajutorul filtrelor conventionale (Fumul de tigara – descompun si elimina gazele toxice prezente in fumul de tigara)

Curata rapid incintele de mirosurile neplacute:

  1. Mirosurile din masina, inevitabil generate
  2. Mirosurile provenite de la gunoi, tigara, umezeala
  3. Mirosurile animalelor de companie
Purificator de aer auto Plasmacluster UJ-GC20EN / UJ-GC20EB SHARP

Purificatorul de aer auto Plasmacluster se găsește pe: https://casoteca.ro/magazin/produs/purificator-de-aer-auto-plasmacluster-uj-gc20en/

Dyson Zone, primele căști care nu doar anulează zgomotul nedorit ci și purifică aerul 

Dyson Zone™ este primul purificator purtabil de la Dyson, care captează poluarea orașului, inclusiv gaze, alergeni și particule și anulează zgomotul nedorit cu anularea avansată a zgomotului și sunetul pur, de înaltă fidelitate. 

Dyson Zone™ este un set de căști supraear de înaltă fidelitate cu anulare a zgomotului, care oferă simultan un sunet captivant urechilor și un flux de aer purificat către nas și gură. 

Rezultatul a peste un deceniu de cercetare și dezvoltare privind calitatea aerului, căștile cu purificare a aerului Dyson Zone™ abordează simultan problemele urbane ale calității aerului și poluării fonice. 

Jake Dyson, inginer șef afirmă: „Poluarea aerului este o problemă globală – ne afectează oriunde mergem. În casele noastre, la școală, la serviciu și în timp ce călătorim, fie pe jos, cu bicicleta sau cu transportul public sau privat. Dyson Zone™ purifică aerul respiri în mișcare. Și, spre deosebire de măștile de față, oferă o plumbă de aer proaspăt fără a-ți atinge fața, folosind filtre de înaltă performanță și două pompe de aer miniaturizate. După șase ani de dezvoltare, suntem încântați să oferim aer pur și pur audio, oriunde.” 

Dyson Zone

Dyson Zone™, rezultatul unui efort global

Căștile care purifică aerul Dyson Zone™ au fost concepute de echipe din Marea Britanie, Singapore, Malaezia și China, cu un accent deosebit îndreptat spre software din campusurile Dyson din Asia de Sud-Est.

Rezistența și durabilitatea sunt esențiale pentru un produs care părăsește locuința împreună cu utilizatorul. Asemenea tuturor aparatelor Dyson, căștile care purifică aerul Dyson Zone™ au fost testate până la extreme – în încăperi cu temperatură controlată, testare la cădere, testarea uzurii materialelor și a țesăturilor, rezistența butoanelor și nu numai.

Inginerii Dyson experți în testare din Centrul de Dezvoltare Dyson din Malaezia sunt parte integrantă a acestui proces, la fel cum este și componenta geografică – aceștia au pus la încercare dispozitivul în climate mai calde și o umiditate mai mare, în comparație cu testele din Marea Britanie.

Jake Dyson a anunțat pe 30 martie lansarea dispozitivului Dyson Zone™, un set de căști on-ear de înaltă fidelitate, cu anulare a zgomotului, care oferă în același timp un sunet captivant și un flux de aer purificat către nas și gură.

Dyson Zone nu este un produs disponibil momentan în România, în schimb în SUA te poți înscrie pentru a afla mai multe detalii sau pentru a afla când devin disponibile pentru cumpărare.

Citește și: https://informateca.ro/?s=dyson+

 

un comentariu

  1. […] În condițiile actuale de poluare, timpul petrecut în trafic, zonele aglomerate sau virusul actual COVID-19, fac ca aceste produse să devină indispensabile. Purificatorul de aer auto Plasmacluster Purificatorul de aer auto Sharp cu tehnologia japoneză Plasmacluster își face treaba într-un timp foarte scurt, datorită denistății… Cititi mai multe aici: Purificatoare pe care le poți lua cu tine, care sunt avantajele purificatoarelor portabile […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here