Păstrează-ți pH-ul alcalin cu Apa Calipso și mâncare delicioasă

1
Apa Calipso și guacamole

Am citit de curând mai multe studii privind importanța pH-ului din corpul nostru și cel al alimentelor pe care le consumăm. Ei bine, concluzia este simplă – dacă ne dorim o sănătate de fier, este esențial să consumăm apă alcalină și alimente de tip alcalin.

Beneficiile alcaline sunt multiple: îmbunătățirea nivelului energetic al organismului, eficientizarea procesului de absorbție al nutrimentelor și totodată pe cel al eliminării toxinelor și adițional este un ajutor de nădejde în refacerea după efort fizic și pentru a arăta mai tânăr!

Zis și făcut! Mi-am continuat cercetarea cu ce putem consuma de pe piața noastră și așa am ajuns la Apa Calipso ce provine dintr-un izvor natural, din Codrii Vlăsiei și conține un complex optim de minerale, ceea ce o încadrează în zona apelor oligominerale. Nivelul de nitriți prezenți în apa de izvor naturală îmbuteliată de Calipso se situează sub capacitatea de detecție a aparatelor de laborator, în vreme ce reziduul fix este de 372 mg la litru, iar valoarea pH-ului este de 8,2, similar cu pH-ul lichidelor din corpul uman.

Apa Calipso și alimente alcaline

Și cum îmi place să pun lucrurile la pachet, am zis că trebuie să punem Apa Calipso la loc de cinste alături de o gustare sănătoasă ce conține alimente alcaline cum ar fi: avocado, pătrunjel, lămâia verde și așa a ieșit…guacamole, simplu de preparat și extrem de gustos.

Vezi continuarea articolului și rețeta delicioasă pe blogul Mihaelei Coșoi „Trebuie să mănânci ca să trăiești, nu să trăiești ca să mănânci”

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here