Pietre prețioase pentru inelele de logodnă. Care sunt cele mai populare alegeri

3

Fiecare inel de logodnă este special în felul său. Această bijuterie este un simbol al iubirii și o promisiune a celor doi îndrăgostiți. Cererea în căsătorie este un moment unic în viața oricărei femei, iar aceasta merită să primească o bijuterie cu totul aparte.

Ți-am pregătit o listă cu unele dintre cele mai populare pietre prețioase folosite pentru inelele de logodnă.

Inelul de logodnă trebuie să ascundă în spate o poveste care să-i reprezinte pe cei doi îndrăgostiți. Acesta este și motivul pentru care bijuterii recomandă alegerea unui inel unic, simbolic și reprezentativ. Acesta va sta pe degetul inelar al viitoarei soții, prin urmare trebuie să fie o bijuterie care să-i încânte sufletul și privirea.

Pietre prețioase pentru inelele de logodnă

Inelul de logodnă ar trebui să fie decorat cu piatra prețioasă favorită a viitoarei mirese. Diamantele se află printre primele alegeri ale femeilor, în special atunci când vine vorba de inelul de logodnă. Cu toate acestea, specialiștii spun că există mult mai multe opțiuni la care femeile pot apela. Aceștia vin în ajutor și oferă mai multe infromații despre cele mai cunoscute pietre prețioase și semnificația acestora.

Diamant

Istorie și tradiție. Pe ce deget se poartă inelul de logodnă? | Inele de  logodna

Diamantele se află în continuare pe lista de pietre prețioase pentru inelele de logodnă. Acestea sunt printre primele opțiuni ale bărbaților care vor să-și surprindă viitoarea soție. Bijutierii spun că în ultimii ani au început să capete tot mai multă popularitate diamantele colorate. Acestea sunt în general destul de rare, dar reușesc să impresioneze prin frumusețea lor.

Jennifer Lopez a fost cerută în căsătorie cu un astfel de inel. Diva a primit de la Ben Affleck un inel de logodnă cu un diamant roz în anul 2002. Află cât costă bijuteria superbă în prezent. Ulterior actorul a cerut-o din nou în căsătorie. 20 de ani mai tîrziu, acesta i-a oferit partenerei sale un diamant auriu. Un diamant colorat poate fi o opțiune ideală dacă îți dorești să ieși din tipare.

Safir

Inel de logodna din aur alb 18 K, 1.9 g, diamante 0.13 carate si safir 0.74  carate, 12 pietre, marime 56, Orsini - eMAG.ro

Unul dintre cele mai cunoscute inele de logodnă este cel care i-a fost oferit Prințesei Diana. Bijuteria se află în prezent pe degetul lui Kate Middleton. Inelul de logodnă este cunoscut datorită simplității sale, dar și a pietrei prețioase deosebite. Safirele sunt extrem de rezistente și pot oferi o aură de mister inelului de logodnă. În ultimii ani acestea au devenit tot mai populare printre viitoarele mirese din întreaga lume.

Albastrul este asociat deseori regalității, iar multe femei își doresc o astfel de bijuterie pe degetul lor. Ceea ce face ca safirele să fie atât de populare este faptul că vin într-o gamă largă de culori. Există safire verzi, roz, galbene sau violet. Specialiștii spun că există inclusiv safire incolore, care sunt de multe ori alternative minunate pentru diamante.

Smarald

10 motive pentru a alege un inel de logodna cu piatra colorata

Smaraldele sunt îndrăgite pentru culoarea lor unică, dar și pentru luminozitatea ir. Aceste pietre prețioase sunt atrăgătoare și vibrante, iar fiecare smarald în parte are un model unic. Smaraldele de o calitate superioară au o strălucire specială.

Acestea trebuie îngrijite corespunzător pentru a-și păstra frumusețea. Smaraldele sunt în general mai mic ca diamantele. Prin urmare tratarea lor trebuie să fie una delicată. Totuși, smaraldele de înaltă calitate sunt foarte rare, uneori chiar mai rare decât diamantele, prin urmare prețul lor va fi mai ridicat.

Morganit

Verlobungsring aus Roségold mit Morganit und Diamanten | KLENOTA

Inelele de logodnă cu morganit sunt cunoscute în special pentru nuanțele acestor pietre prețioase de roz. Sunt o alegere jucăușă și unică pentru viitoarea parteneră de viață. Această piatră prețioasă este considerată a fi feminină.

De multe ori culoarea variază între roz-piersică și roz spre violet. Este o alegere atemporală și prietenoasă cu bugetul doritorilor. Aceste pietre prețioase sunt mult mai puțin scumpe decât diamantele. Totodată, inelele de logodnă cu morganit sunt populare datorită modului în care acestea reflectă lumina. Specialiștii spun totuși că aceste pietre prețioase sunt destul de pretențioase și necesită o îngrijire atentă. Află mai multe și despre cum e recomandată să porți inelul de logodnă în ziua nunții.

Acvamarin

Inel cu Acvamarin si Diamant Dama Aur Alb 18kt cu un Acvamarin si Diamante  Rotund Briliant pe Margini

Pe lista de pietre prețioase pentru inelele de logodnă se află și acvamarinul. Această piatră prețioasă de culoare albastră este un simbol al curajului. Bijutierii spun că acvamarinul este una dintre cele mai iubite pietre semiărețioase din întreaga lume. Această piatră este deosebit de populară printre cei care își doresc să-și surprindă iubitele cu o bijuterie deosebită.

Nuanțele acestei bijuterii sunt de albastru pastel și te trimit cu gândul la marea liniștită și misterioasă. Mai mult, specialiștii spun că această piatră prețioasă este în general mult mai ieftină decât diamantul. În ciuda prețului mai scăzut, acvamarinul se deosebește datorită coloritului special, dar și a modului în care reflectă lumina. Este o piatră prețioasă strălucitoare și atrage deseori atenția asupra sa.

3 comentarii

  1. […] Fiecare inel de logodnă este special în felul său. Această bijuterie este un simbol al iubirii și o promisiune a celor doi îndrăgostiți. Cererea în căsătorie este un moment unic în viața oricărei femei, iar aceasta merită să primească o bijuterie cu totul aparte. Ți-am… Cititi mai multe aici: Pietre prețioase pentru inelele de logodnă. Care sunt cele mai populare alegeri […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here