Project Expo: Românii, interesați de investiții imobiliare

1
Project Expo

La târgul imobiliar al lunii martie, Project Expo, românii s-au arătat interesați de achiziționarea unei locințe. Ofertele numeroase ale dezvoltatorilor, promoțiile și întreaga dezbatere cu legea dării în plată i-au convins pe români că acum este cel mai bun moment în care să-și cumpere o casă sau un apartament.

De aceea, târgul imobiliar al lunii martie, Project Expo, a fost un mare succes, atât pentru clienți, cât și pentru dezvoltatorii și agențiile imobiliare care au participat, precum Trend Residence, ISG Residence II, Greenfield, Palladium Residence, Confort City și mulți alții.

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro a fost prezent, din calitatea de expozant, pe întreaga durata a târgului Project Expo, din Piața Victoriei. Vizitatorii au putut regăsi peste 1.200 de oferte de case și apartamente noi, reunite în ansambluri rezidențiale din București și Ilfov,ansambluri rezidențiale din Brașov și din alte județe ale țării.

CITEȘTE ȘI Casa japoneză, pentru admiratorii „Shogun”, și nu numai – VIDEO

B

Datorită celor mai bune prezentări din piața imobiliară din România (cu ajutorul fotografiilor profesionale, schițelor, randarilor, tururilor virtuale, filmărilor aeriene, localizărilor exacte pe hartă, descrierilor amănunțite ale proiectelor ș.a.m.d), clienților le-a fost foarte ușor să identifice complexurile rezidențiale și locuințele pe care și le doreau, așa că au plecat informați și mulțumiți, știind exact ce au de făcut în continuare.

Pentru că tot am adus în discuție una dintre inovațiile absolute aduse de către DezvoltatorImobiliar.ro, turul virtual imobiliar, puteți viziona turul virtual realizat la Project Expo.

Turul virtual este o unealtă excelentă prin care puteți vedea un spațiu și cu care puteți interacționa, ca și când ați fi prezenți acolo.

Cel mai important târg imobiliar al lunii din România, Project Expo, s-a încheiat duminică, 13 martie 2016. Au fost 3 zile pline, în care vizitatorii au venit în număr foarte mare să-și caute o locuință din ansambluri rezidențiale, chiar dacă vremea a fost nefavorabilă, spun organizatorii.

Sursa – DezvoltatorImobiliar

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here