Prosecco ”La Luna del Casale” pentru un weekend reușit

0

Acum că mult așteptatul weekend este din nou aici, CasoTeca vă propune relaxare + prosecco! Ori pentru un garden party reușit sau pur și simplu pentru odihna bine meritată sub umbrelă, un pahar de prosecco ”La Luna del Casale” și o carte bună vă vor detașa puțin de realitate.

Cum era de așteptat în Italia, La Luna del Casale este un business de familie, unde toată lumea joacă un rol foarte important. Podgoriile La Luna de Casale se întind pe dealurile din jurul comunei Lanuvio, care face parte din regiunea Lazio, adică se află la câțiva kilometri de Roma.

La Luna del Casale este o podgorie foarte apreciată în Italia, procesarea vinului și a prosecco-ului fiind organică, iar dragostea cu care este îngrijită via este resimțită în fiecare particulă a produsului.

Integral din agricultură ecologică, pe lângă vinuri, La Luna del Casale” produce și ulei de măsline extra-virgin de excelență. Un detaliu care ne dovedește atenția și implicarea desăvârșită a ”părinților” brand-ului este că: ”Sara, Alessandro și Sebastian sunt sortimente de vinuri speciale, și din acest motiv ele au fost numite după copiii noștrii.”, spun propritarii podgoriei.

Dacă vizitați Roma vara aceasta, nu ocoliți dealurile Colli Lanuvini, unde se află conacul din inima podgoriilor unde se nasc vinurile La Luna del Casale. Diferite evenimente pot fi găzduite în spectaculoasele împrejurimi pe care ți le oferă ”moșia”. Atmosfera liniștită a zonei Colli Lanuvini, vă îmbie să petreceți seara la piscină. Pe parcursul lunilor reci, primirea călduroasă a interioarelor, cu vedere la podgorii și plantații de măslini, sunt fondul ideal pentru momente memorabile.

Pe lângă vinurile de calitate, La Luna del Casale vă demonstrează priceperea bucătarului, care folosește produse organice atent alese, pentru a vă bucura de cuisine-ul italienesc.

podgorie

podgorie

podgorie

podgorie

podgorie

podgorie

podgorie

DSC_1069_

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here