Reportaj informativ: Idei ”neobișnuite” pentru nunta ta în 2023

1

În fiecare an studenții fac lucrări de licență, de disertație sau de doctorat. Fiecare student își alege profesorul și mai apoi tema și subiectul. O studentă de la FSJC (Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării) din cadrul masterului PMAV (Producții Multi-media Audio și Video) a ales să facă pentru lucrarea de disertație un reportaj informativ de televiziune.

Studenta Sabina Popescu a făcut un reportaj informativ despre “Idei neobișnuite pentru nunta ta în 2023”, aceasta a vrut să arate câteva idei neobișnuite pentru o nuntă. În reportaj se află 5 specialiști și o viitoare mireasă care au dat informații despre câteva idei obișnuite.

Reportajul începe cu câteva cadre din saloane pregătite pentru nuntă, cu cadre de la o nuntă cum ar fi: pregătirea miresei, pregătirea mirelui, verighetele și dansul mirilor. Apoi așa cum se face în televiziune, studenta a adăugat un stand-up, adică intervenția reporterului, care urma să introducă specialiștii.

Citește și: Între frumuseţe şi superstiţie – de ce viitoarele mirese aleg bujorii în buchetele lor de nuntă?

5 idei neobișnuite pentru nunta ta

Invitații personalizate

Primul specialist este Roberta, persoana responsabilă de invitații și aranjamente de masă, plus alte accesorii de nuntă. Roberta este wedding designer și face invitații inedite, speciale, după cerințele viitorilor miri. În plus se ocupă și de aranjamentele de masă și alte activități pentru nuntă cum ar fi: cornere pentru poze, desenatul mirilor, copacul amintirilor. Află mai multe detalii despre ce îți poate oferi Roberta din reportajul de mai jos.

Buchet special de mireasă

Următorul specialist este Emilia, designer floral, ea se ocupă de buchetul de mireasă, acesta trebuie să fie special pentru ziua nunții, trebuie să fie ceva frumos și care să se potrivească cu mireasa. În reportaj Emilia ne spune ce buchete “neobișnuite” a făcut până acum și ce recomandări are ea pentru viitoarele mirese.

Fotografii atipice

Ștefan este fotograf profesionist, a fost la multe nunți dar din ce declară el, oamenii au început să fie mai deschiși și să își dorească mai multe decât niște poze clasice. În reportaj ne spune despre doua nunți atipice.

Caricaturi la nuntă

Roxana este PR-ul firmei CaricaTOURS dar datorită cerințelor și comenzilor multe ea a învățat de la soțul ei să facă caricaturi, iar acum fac acest lucru de 10 ani, iar de câțiva ani se duc și la nunți să facă caricaturi atât mirilor cât și invitațiilor, totul plătit de miri. Vezi ce alte avantaje ai dacă chemi un caricaturist la nunta ta.

Dulciuri făcute în fața ta

Ramona are un food truck cu dulciuri Mega Crepes: clătite, bubble waffle, vată de zahăr și înghețată. Toate aceste dulciuri sunt făcute în fața ta, dacă ai nunta într-o perioadă călduroasă, ei vin cu food truck-ul afară, unde au toate dulciurile menționate mai sus , plus sucuri, iar dacă ai nunta într-o perioadă mai rece, ei vin în interiorul salonului cu un colț al dulciurilor.

Așadar, nunta este un eveniment special în viața ta, de aceea, trebuie să ai cele mai frumoase amintiri și să ai cele mai distractive idei. Trebuie să îți faci nunta așa cum vrei tu, cu idei neobișnuite, ciudate sau chiar haioase, nimeni nu are de ce să te judece, pentru că este nunta ta!

Iată reportajul făcut de studenta de la PMAV:

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here