Ce porți la o petrecere în grădină: o rochie vaporoasă

0

Când vara este aproape, gândul ne zboară la serile călduroase când petrecerile în grădină sunt un prilej de relaxare pentru familie și cei mai apropiați prieteni. Petrecerile în grădină sunt iubite de toată lumea! Intime, în preajma celor mai dragi persoane, acestea înlocuiesc perfect o escapadă în afara orașului.

Deci, dacă stai la casă nu ezita să îți chemi prietenii la un „garden-party” și să depănați amintiri alături de un pahar de vin bun. O altă idee inspirată pentru o seară de vară petrecută alături de familie și prieteni este să organizezi o proiecție de film în grădina ta. Este o experiență de neuitat!

Echipa CasoTeca s-a gândit la câteva sfaturi despre ce să porți atunci când organizezi o petrecere în grădină.

Rochie Giorgal_4-Rochie vaporoasa de vara

Tendințele acestei veri în materie de îmbrăcăminte se axează pe linii simple, rochii vaporoase, materiale naturale și lejere. Simplitatea și texturile naturale au devenit cele mai importante calități în materie de modă. Piesele ușor de asortat, care pot fi purtate în diferite situații și moduri sunt cele mai apreciate de fiecare dintre noi.

Texturi naturale: cu o rochie vaporoasă nu dai greș

Texturile naturale sunt un alt aspect foarte important atunci când ne alegem piesele pentru sezonul cald. Materialele vaporoase, lejere, din fibre naturale, precum inul, măteasa, satinul sau voalul sunt texturile ideale pentru o zi cu soare arzător. Fluiditatea lor oferă pielii o stare răcoroasă, iar ținutele arată sofisticat și rafinat.

O rochie vaporoasă pentru fiecare petrecere

Sezonul de primăvară-vară marchează rochiile ca un reper în garderoba fiecărei doamne și domnișoare. Ce este mai ușor decât să accesorizezi o rochie simplă și ținuta să fie gata? Un “must-have” al acestui sezon primăvară-vară 2016 este rochia tip cămașă. Cu printuri, uni, în nuanțe pastelate sau puternice, o rochie vaporoasă stil cămașă este versatilă și potrivită pentru orice parte a zilei.

În noua colecție primăvară-vară 2016, Giorgal propune o multitudine de modele de rochii. Rochiile au o croială minimalistă, foarte naturală. Liniile colecției trasează atât rochii midi sau scurte, cât și vaporoasele rochii lungi.

Rochiile midi sau scurte evidențiază talia, cu o croială tip creion sau cloș și sunt potrivite atât pentru seri elegante, cât și pentru ținute de zi. Rochiile lungi sunt realizate din texturi diafane ideale escapadelor pe litoral.

 

Rochie Giorgal_5-Rochie vaporoasa de vara

Imprimeuri cu o puternică amprentă a naturii

Imprimeurile sunt un alt “trend” al sezonului călduros. În ținutele Giorgal din colecția actuală se regăsește o puternică amprentă a naturii, inspirația printurilor având o tușă delicată, florală, în timp ce nuanțele de azuriu, galben electric, bleumarin, maro sau alb oglindesc cerul, soarele, marea și pământul.

Rochie Giorgal_3 -Rochie vaporoasa de vara

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here