Ruukki Construction se va axa pe segmentul de acoperișuri metalice

1

 

Începând de anul viitor, Compania Ruukki Construction se va concentra pe piața autohtonă a acoperișurilor rezidențiale și prevede lansarea de noi categorii de produse de tipul acoperișurilor metalice cu panouri solare integrate, concentrarea eforturilor de marketing și vânzare exclusiv pe segmentul rezidențial, creșterea capacităților de producție și a rețelei de distribuție.

În prezent Ruukki Construction are o unitate de producție în Bolintin Deal, județul Giurgiu și două platforme de producție Plannja în localitatea Răcăciuni, județul Bacău și Tunari, județul Ilfov, urmând ca în 2015 să deschidă două unități de producție pentru sisteme complete de acoperișuri metalice.

„În 2013 Ruukki România a înregistrat vânzări de 5 milioane euro pe segmentul de acoperișuri metalice. Anul acesta vom înregistra un avans de 40%, până la aproximativ 7 milioane euro, urmând ca în 2015 să atingem pragul de 10 milioane euro”, a afirmat Marian Pîrvu, Business Director Ruukki România.
Anul trecut, veniturile totale produse de acoperișurile metalice la nivel de grup au fost de 270 milioane euro.

Ruukki_Solar_thermal_package_ad-image

Ruukki Construction prestează servicii pentru clienții din industria construcțiilor civile și industriale, oferind servicii de consultanță și proiectare sau servicii de instalare, realizate prin parteneri agreați și un portofoliu de produse și sisteme metalice. Compania are aproximativ 3.500 angajați și 16 centre de producție în Europa. În 2013 vânzările nete au ajuns la valoarea de 740 milioane euro.

Principalii concurenți pe segmentul de țiglă metalică sunt Bilka Steel, Lindab România, Viking Pruzsynski dar si Megaprofil, Coilprofil , Depaco (Wetterbest) sau Final Distribution.

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here