10 idei pentru aranjarea fotografiilor pe pereți

0

Ai prea multe fotografii pe calculator și nicio idee cum le-ai putea aranja cât mai original în cameră? CasoTeca îți prezintă 10 idei pentru aranjarea fotografiilor pe pereți și cum să le integrezi în decorul casei.

1. Pentru fotografiile alb-negru, alege câteva rame de mărimi diferite, tot pe alb și negru, și aranjează-le pe mici rafturi prinse pe peretele din cameră sau chiar pe hol.

1

2

2. Un alt mod de a aranja fotografiile este să folosești o ramă mare, în care pui mai multe fotografii. Cu cât rama este mai mare, cu atât mai multe fotografii vei putea folosi. Atenție! Fotografiile trebuie să fie de aceeași mărime.

3

3. Dacă vrei să expui fotografiile din călătorii sau a celor dragi ție, această idee, derivată din modelul Instagram, se potrivește de minune pe un perete alb. Ai nevoie de mici rame albe și fotografii de dimensiuni identice. Trebuie însă să stabilești de la început câte fotografii vrei să folosești și dacă suprafața peretelui îți permite.

4

4. Iată un mod inedit de a expune fotografiile. Bate simetric câteva cuie pe o ramă veche de tablou, iar apoi unește-le cu sfoară. Cu ajutorul unor clești de rufe poți prinde fotografiile de sfoară. Dacă nu ai o ramă veche, atunci poți meșteri una.

5

5. Pentru câțiva stropi de culoare, am găsit o idee foarte simplă de a aranja fotografiile. Cu ajutorul unor benzi washi, care se găsesc în magazinele de hobby la prețuri de circa 10 lei bucata, lipește fotografiile pur și simplu pe pereți. Această idee poate fi aplicată cu succes și în camera copilului.

6

6. Un alt mod inedit de a expune fotografiile esste folosirea unei ferestre vechi. Poți lipi și aranja fotografiile după bunul plac.

7

7. Dacă ai mult curaj, poți umple un întreg perete cu fotografii de aceleași dimeniuni. Acestea sunt un înlocuitor perfect pentru tapet.

8

8. Iată o soluție mai atipică pentru agățat fotografiile. Lipește-le pe carton alb, iar cu ajutorul unor cleme agață-le de fire de sârmă trase orizontal pe suprafața peretelui.

9

9. În locul ramelor poți folosi lemn, ce oferă un aer vintage. Ai nevoie de câteva scânduri de lemn și cartoane de diferite culori. Iată un exemplu mai jos.

10

10. Iar dacă vrei să spargi monotonia unui aranajament, atunci folosește și rame rotunde, poate chiar de tablou, sau unele cu forme diferite. Un ceas, o oglindă, o literă sau pur și simplu un poster mai mic, vor face aranjamentul mai vioi.

11

 

12

13

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here