Cum sa scapi de cartonaș de la iubită in perioada Cupei Mondiale

0

Știm, sunt multe meciuri. Toate sunt tentante, toate interesante, care mai de care mai spectaculos. Vrei să-l vezi și pe Messi, dar și pe Hazard, vrei să vezi Brazilia, dar n-ai renunța nici la meciurile Germaniei. Dar trebuie să ții cont că deși daca a început campionatul mondial, un gentleman adevarat nu uita de iubita lui!

Floria.ro, florăria online numărul 1 in România, avertizeazp bărbații din România că în perioada Campionatului Mondial din Brazilia, se află în pericol de a primi cartonașe, roșii sau galbene.

Începând cu faza sferturilor de finală, barbații surprinși de arbitrii Floria.ro că urmăresc meciurile de la Cupa Mondiala și recunosc ca nu au mai oferit flori de multa vreme vor primi cartonașe, galbene sau roșii, în funcție de gravitatea situației în care se află.

cartonase Floria

Bărbații care primesc cartonașe de la arbitrii Floria, pot oferi flori de pe Floria.ro, cu 15% reducere. Colecția specială de buchete dedicate campaniei: http://floria.ro/flori-campionatul-mondial-2014/.

Până la finalul Cupei Mondiale, domnii care iubesc fotbalul, dar îți apreciază iubitele, sunt invitați să intre în concursul de declarații de dragoste cu aer fotbalistic, defășurat sub hashtag-ul #FloriaCup, pe pagina de Facebook a florăriei online, https://www.facebook.com/Floria.ro.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here