Schimbă atmosfera din bucătărie: 4 pachete cu mese și scaune

0

Cei mai mulți dintre noi preferăm să luăm masa în bucătărie.

Masa din bucătărie este astfel o piesă de mobilier foarte folosită și care poate face o bucătărie modernă să arate spectaculos. Desigur, nu doar masa are o importanță deosebită, ci și scaunele. Scaunele trebuie să fie confortabile, cu un design interesant și în acord cu masa și restul mobilierului. Ne plac in mod special culorile tari (roșu, portocaliu), sau pastelurile (bej, crem). Desigur, depinde de stilul și amenajarea generală a bucătăriei. Dar întotdeauna vom recomanda aceste culori, în raport cu cele închise la culoare. O chestiune de preferință, dar și de alegere optimă.

Urmează câteva sfaturi de care să țineți cont la alegerea pachetele de mese și scaune.

1. Cumpărați-le la pachet. Economisiți și vă asigurați că se asortează, deci nu veți avea probleme mai târziu. În magazinele de mobilă Lem’s găsiți o mulțime de modele de mese și scaune, iar pachete au prețuri cu până la 34% decât la achiziția individuală (acum și cu reduceri).

2. Alege culori deschise sau tari pentru scaune, evită-le pe cele închise. Culorile deschise luminează bucătăria și creează senzația de spațiu. O culoare tare, ca roșu, de exemplu, va avea un efect diferit, însă dezirabil: energizează și umple de optimism! La Lem’s poți alege dintr-o mulțime de culori și modele de scaune.

3. Mese transparente sau în culori neutre: fac bucătăria să pară mai mare și creează un efect vizual de confort și relaxare. În plus, zgârieturile se observă mai greu (spre deloc, în cazul geamului) și se curăță foarte ușor.

Până pe 15 noiembrie, la Lem’s găsiți reduceri mari la mobilă. Bucătării de la 820 lei, mobilă pentru dormitor la prețuri de excepție, canapele, living-uri și mobilă pentru toate camerele, precum și o gamă foarte variată de mese și scaune. Iată preferatele noastre:

Pachet masă Colibri și 4 scaune Colibri  (823 lei) -jos

1colibri_colibri-hi

1xtend_taburet-hi 1spritz_fox-hi

Pachet masă Xtend și 4 tabureți Xtend (653 lei) -sus, stânga.  Pachet masă Spritz și 4 scaune Fox (1158 lei) -sus, dreapta.
Pachet masă Mimo și 4 scaune Concord (1337 lei) -jos.

1mimo_concord-hi

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here