Sculpturi libertine din lemnul copacilor tăiați

0

Pentru Ben și Nicole Labonte natura este principala inspirație pentru afacerea lor: sculpturile din lemnul copacilor tăiați pentru perete și nu numai. Nicole Labonte este cea care pune cap la cap ideile proiectului de creație, iar soțul ei Ben o ajută la construirea obiectelor de artă și la susținerea administrativă a afacerii ”Wild Slice Design”. Nicole este un spirit liber, iar ea îmbină libertatea naturii cu ideile ei unice. Ea are grijă de dorințele clienților săi și face ca ideile lor creative să se îndeplinească. În acest fel copacii doborâți prind o nouă viață sub forma unui obiect de artă.

Fiecare sculptură care iese din mâinile lui Nicole este unică și sută la sută hand made. Frumusețea și sălbăticia fiecărei crestături a lemnului reprezintă unicitatea creațiilor pe care Nicole le realizează. Lemnul este lăsat exact cum este găsit fără ajustări aduse de Nicole, deoarece ea afirmă că: ” Dorința mea este ca ceilalți să simtă natura în esența ei, crudul și noutatea frumuseții pe care o descoperim zi de zi”.

Viața soților Labonte este centrată în jurul naturii iar inspirația lor se află mereu sub cerul albastru. Cu siguranță acest detaliu i-a ajutat pe soții Labonte să își descopere tainele propriei existențe și să se dezvolte unul pe altul. Nicole ne mai spune că: ” Simt că Mama Natura ar trebui sa fie mai des amintită în viețile noastre cotidiene și creatiile mele sunt un mod de a face asta”.

Creațiile soților Labonte sunt ideale pentru casele de vacanță dar nu numai, CasoTeca vă îndeamnă sa le folositi și în spațiile aranjate contemporan, minimal. Formele dinamice ale sculpturilor vor fi centrul de atenție al camerei.

Îi puteți găsi pe pagina de Facebook : Wild Slice Designs 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here