Top 5 accesorii pe care trebuie să le aibă o femeie în garderobă

1

Când vine vorba de modă, femeile înțeleg că fiecare ținută este completată de accesorii. Alegându-le cu grijă, aceste detalii pot transforma chiar și cele mai obișnuite haine.

Un accesoriu potrivit poate transforma o ținută într-o apariție elegantă și sofisticată. Iată câteva elemente esențiale de adăugat în garderobă pentru a te simți bine în orice ocazie!

Top 5 accesorii pe care trebuie să le aibă o femeie în garderobă

O garderobă de succes nu se bazează pe multe piese, ci pe articole clasice și de înaltă calitate, care rămân mereu în trend. Există câteva piese esențiale și versatile, perfecte pentru diferite ocazii, pe care orice femeie ar trebui să le aibă.

Acestea reprezintă fundația stilului vestimentar și pot fi completate cu accesorii adecvate. Când vine vorba despre încălțăminte, bijuterii sau genți, există câteva piese care merită investiția pentru a arăta impecabil în orice situație. Iată cele 5 elemente de bază!

O pereche de pantofi nude

Fie că alegi pantofi stiletto sau cu vârful rotund, investește într-o pereche de încălțări de calitate, care să fie comode și să se potrivească la mai multe ocazii.

O pereche de pantofi nude, cu tocul subțire, din piele mată sau lăcuită, poate fi purtată atât ziua, cât și seara, la birou sau la evenimente speciale, fiind, probabil, cea mai versatilă încălțăminte.

O poșetă de calitate

Nu trebuie să ai o colecție întreagă de poșete, pentru a arăta bine. Alege să investești într-una singură, de calitate. Poate fi de la un brand celebru sau no name, important este să fie din materiale premium. Alege o poșetă de piele, de mărime medie, compartimentată.

În ceea ce privește culoarea, optează pentru negru, maro sau bej, astfel încât să fie ușor de asortat și rezistentă la murdărie.

Bijuterii

Fie că sunt din metale prețioase sau nu, cu pietre, cu perle, minimaliste sau statement, bijuteriile scot din anonimat orice ținută și atrag atenția asupra lor.

Poartă un colier statement la o rochie simplă, neagră sau cu o cămașă albă și jeanși, pentru un look sofisticat. De asemene, poți alege brățări late, pentru a atrage atenția asupra mâinilor.

Descoperă și: Cum să păstrezi albul hainelor pe o perioadă îndelungată de timp

Curele sau centuri

Dacă îți place să pui în evidență zona taliei, o curea sau o centură statement este accesoriul de care ai nevoie. Poate fi purtată la rochii, cu pulovere sau cu fustă și top sau chiar peste un trench, pentru a marca talia și a crea acea iluzie optică de clepsidră, după care multe femei tânjesc.

Pălării

Dacă îți plac accesoriile de purtat pe cap, investește într-o pălărie care să ți se potrivească. Acest tip de accesoriu oferă un aer elegant și accente regale outfit-ului, indiferent de ocazie.

Sursa: ego.ro

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here