Semnificația trandafirilor roz: Ce mesaj transmit acest flori și cui trebuie să oferi aceste flori

1

Trandafirii roz sunt printre florile preferate ale fetelor, prin aspectul și mirosul lor deosebit. Dar, știi ce simbollizează aceste flori? Iată ce mesaj transmit trandafirii roz, ce semnificație au și cui este recomandat să oferi aceste flori.

Semnificația trandafirilor roz

Trandafirii roz au semnificații variate în funcție de contextul în care sunt folosiți sau cui sunt oferiți. Ce semnificații comune asociate acestor flori minunate există.

Romantism

Trandafirii sunt un semn de dragoste, dar mmai ales cei roșii și roz, deoarece ei exprimă afecțiune, tandrețe și dragoste. De aceea sunt mereu o alegere răspândită atunci când vrei să-i arăți persoanei iubite sentimentele tale, fără a fi prea intens.

Admirație și recunoștință

În alte cazuri, trandafirii roz pot exprima admirația, respectul sau recunoștința față de o persoană.

Grijă și sprijin

Trandafirii roz pot transmite grijă, sprijin și încurajare pentru persoana căreia i se oferă, într-un context mai prietenesc sau familial.

Descoperă și: Cum să stimulezi creșterea rapidă a trandafirilor. Cum trebuie plantați trandafirii până la finalul lui martie

Ce semnificație au trandafirii roz

Fericire și iubire (culorile luminoase/deschise sunt asociate cu fericirea și bucuria, astfel încât pot fi oferiți pentru a celebra momenteșe de bucurie)

Inocență și puritate (semnifică începutul unei noi relații sau sentimentele nevinovate și sincere)

În ce situații și cui poți să oferi trandafirii roz

Trandafirii roz sunt potriviți să-i oferi în anumite situații, de exemplu într-un cuplu pentru a exprima dragostea, tandrețea și afecțiunea dintre cei doi. De asemenea această culoare de trandafir se poate oferi prietenilor apropiați, pentru a le arăta recunoștința, sprijinul și afecțiunea față de ei.

Persoanele care trec printr-o perioadă dificilă se vor bucura, cu siguranță, dacă le oferi un buchet de trandafiri roz, deoarece le vei aduce un strop de bucurie și confort în momentele dificile.

Dacă ești apropiat sau este un eveniment special la muncă, poți să oferi colegilor de muncă sau șefilor trandafiri roz pentru a arăta aprecierea. De asemenea, pot fi un cadou potrivit pentru a marca ziua de naștere a unui coleg/colegă/șef.

Sursa: ego.ro

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here