Cele mai potrivite zile pentru tunsul părului în aprilie 2024: Secretul unei coafuri excepționale

0

Există numeroase modalități de a încuraja creșterea părului mai rapid, de la produse de branduri renumite până la remedii casnice și credințe tradiționale care susțin influența anumitor zile lunare asupra sănătății părului tău. Dacă ești în căutarea unei schimbări de look în această lună, iată care sunt cele mai favorabile date pentru a te tunde în aprilie, conform calendarului lunar din 2024.

Cele mai potrivite zile pentru tunsul părului în aprilie 2024

Recent am părăsit luna martie, perioada în care am salutat primăvara. Dacă simți că este timpul să începi o nouă etapă și îți dorești o schimbare de look în aprilie 2024, calendarul lunar poate fi un aliat de încredere pentru alegerea zilelor ideale pentru o tunsătură, în funcție de obiectivele tale legate de părul tău.

Dacă îți dorești să îți întărești părul, cele mai bune date sunt 3, 4, 5, 12, 13, 21, 22 și 23 din calendar. În schimb, dacă vrei să stimulezi creșterea părului, trebuie să alegi între zilele de 8, 9, 16, 17, 18, 26, 27 și 28.

Când să nu te duci la coafor

Astrologia sugerează că un moment de evitat pentru tunsul părului în luna aprilie este momentul Lunii Noi. Se crede că în această perioadă firele de păr ar putea fi mai fragile sau mai susceptibile la deteriorare, ceea ce ar putea crește riscul de cădere a părului. Totuși, nu există dovezi științifice care să susțină această afirmație.

Descoperă și: Tunsori și culori de păr în trend pentru anul 2024

De ce este bine să-ți tai părul în zilele enumerate mai sus

Credința în influența Lunii asupra sănătății și a altor aspecte ale vieții noastre provine din studii și credințe astrologice. Potrivit acestei discipline, există o conexiune directă între noi și acest corp astronomic celebru, care poate avea un impact asupra noastră.

Astfel, se crede că Luna poate influența dacă o tunsoare va fi benefică sau, dimpotrivă, va favoriza deteriorarea părului. Conform specialiștilor în astrologie, pentru o tunsoare reușită, este recomandat să alegi Luna în Capricorn.

De asemenea, se susține că Luna în Berbec este favorabilă pentru schimbările de look pe termen lung, cum ar fi vopsirea sau tratamentele pentru păr. În timp ce Luna în Scorpion este considerată benefică pentru regenerarea părului.

Este important de menționat că aceste afirmații se bazează pe credințele astrologice și nu există dovezi științifice care să le susțină în mod clar.

Sursa: ego.ro

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here