The Odyssey – un concept de travel premium ce îmbină gastronomia cu navigația în cele mai fascinante părți ale lumii

0

FINEWISE, agenția de marketing și comunicare specializată pe segmentul de produse și servicii premium, anunță lansarea The Odyssey, un concept de travel & leisure exclusiv ce îmbină navigația, arta culinară și descoperirea culturilor locale, într-o serie de experiențe memorabile, ce se vor desfășura în Europa, oriunde există ape navigabile, gastronomie fină și locuri superbe ce merită explorate.

Prima destinație The Odyssey este Grecia. Conceptul le propune turiștilor explorarea memorabilă a Atenei și a Insulelor Saronice, într-o călătorie în care catamaranele vor pleca din portul Atena și vor opri, pe rând, în Hydra, Poros, Aegina. Aici, cei prezenți vor avea ocazia să descopere spiritul și produsele locale.

Fiecare eveniment The Odyssey va beneficia de implicarea unui chef premiat, care va curatoria elemente de gastronomie fină, locală. Prima călătorie îl va avea alături pe Chef Bogdan Alexandrescu, cunoscut drept Chef Dexter, cel care va coordona partea culinară a experienței grecești. Chef Dexter este câștigătorul distincției Best Hotel Chef România 2023, un profesionist talentat, apreciat pe scena gastronomică locală și internațională.

Chef Dexter va delecta oaspeții cu preparate rafinate și va selecta cele mai interesante elemente de pe insulele din tur. Călătorii vor avea ocazia să se bucure de unicitatea Greciei, descoperind experiențe autentice și trăind clipe memorabile. De la selectarea peștelui direct de la pescari într-o piață locală pitorească, la prânzuri în aer liber pe catamarane, fiecare moment devine o incursiune în inima culturii grecești. Cina pe plaja din Poros sub cerul înstelat, înconjurată de peisaje de neuitat, oferă o experiență culinară deosebită. Călătorii se vor bucura de celebrarea bogăției insulei Aegina cu degustări specială de fistic și vinuri locale, explorând aromele unice ale acestei regiuni. Fiecare zi va fi presărată cu surprize neașteptate, adăugând un plus de magie și profunzime călătoriei prin cultura Greciei.

Momentul apogeului în această călătorie culturală și culinară este o cină spectaculoasă, la patru mâini, organizată într-un restaurant grecesc renumit. Aici, participanții vor avea privilegiul de a experimenta rafinamentul și sofisticarea preparatelor mediteraneene locale, pregătite din cele mai proaspete ingrediente, rezultat al colaborării atent gestionate a chefului roman cu cheful rezident al restaurantului. Astfel, în spiritul grecesc, The Odyssey devine o întâlnire a doi titani ai gastronomiei, o odă, în sine, adusă călătoriei profesionale și culinare a fiecărui chef. Din întâlnirea acestor două lumi, va rezulta o experiență unică, memorabilă.

“Sunt fericit să mă alătur acestui proiect, să mă bucur la maximum de produsele locale grecești și să gătesc alături de un chef pe care îl admir și respect. Este întotdeauna o plăcere să creezi experiențe diferite pentru cei care apreciază gastronomia și care îmi permit să îi conduc în călătorii culinare memorabile.”, a declarat chef Dexter.

Citește continuare pe News.ro.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here