Sfaturi pentru amenajarea unei băi moderne

4
baie moderna
baie moderna

CUM SA ITI AMENAJEZI SIMPLU SI USOR BAIA, PRIN RESPECTAREA UNOR REGULI DE BAZA. O BAIE MODERNA TREBUIE SA OFERE SIMPLITATE, DAR SI ELEGANTA. IN RANDURILE CE URMEAZA, ITI VOM PUNE IN EVIDENTA CATEVA IDEI PENTRU REALIZAREA UNOR BAI MODERNE.

Dupa cum stim cu totii, baia trebuie sa fie locul care sa ne faca sa ne simtim relaxati, atat fizic, cat si mental. Indiferent de dimensiunea incaperii de care beneficiaza fiecare persoana, mare sau mica, aceasta trebuie amenajata in armonie cu celelalte incaperi ale casei.

Baie mica – lumineaz-o puternic

baie mica
baie mica

Daca beneficiezi de o incapere mica, prima regula pe care trebuie sa o ai in vedere este lumina. Foloseste-te de obiecte de iluminare puternice, deoarece acest aspect face ca baia sa para mai incapatoare. Axeaza-te pe mobilier, punand accentul pe unul cat mai practic. Oglinda este un “must” cand vine vorba de baie. Aceasta da impresia de spatiu, asa ca opteaza pentru una cat mai mare si mai decorata.

Baie spatioasa – mizeaza pe non-culori

baie mare
baie mare

Daca dispui de o baie de dimeniune mare, poti delimita zona de infrumusetare total fata de zonele sanitare. Pentru a crea un aspect cat mai modern, te poti folosi de pereti de sticla sau chiar cortine din diferite materiale. Mizeaza pe non-culori si pentru un impact visual placut, foloseste elemente de decor mici care sa fie de culori pline de viata. Daca ai avantajul de a avea si o priveliste superba, iti poti pozitiona cada in asa fel incat sa te poti bucura de aceasta in timp ce stai relaxat.

Citeste si: Amenajarea unui loc de servit masa în bucătărie: 7 sfaturi

Pentru fiecare dintre noi, baia este una dintre cele mai importante incaperi din casa, este locul in care ne putem relaxa cel mai mult dupa o zi incarcata. Putem opta pentru lumanari parfumate, draperii si elemente ce servesc relaxarii, deoarece acestea sunt foarte importante pentru crearea unei atmosfere calduroase.

Autor: Florentina Bancov

4 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here