Deco Style: Showroom Moogu

0

Săptămâna trecută am fost la inaugurarea showroom-ului de bijuterii Moogu.  Dincolo de admirația pentru linia de bijuterii nou lansată, care te face să îți dorești să te căsătorești (eventual din nou) doar pentru a purta sau a oferi inelele fine create de designerul Andreea Mogoșanu, amenajarea spațiului merită atenția noastră.

Liniile folosite în amenajarea interioară sunt minimaliste, nordice, designul și stilul care o caracterizează cu desăvârșire pe Andreea și care este proiectat și în piesele de bijuterie pe care le realizează.

Showroom Moogu_06

 

Showroom Moogu_09

Showroom-ul Moogu este dominat de albul care sugerează puritate, nou…noi începuturi marcate printr-o linie de bijuterii aparte – inele de logodnă și verighete realizate din aur și încrustate cu diamante – Fine Gold Jewellery Collection.

Cele 3 lămpi sunt de la INTRO (www.introdesign.ro) și au un design special ce urmează conturul unei crizanteme. Asemuindu-se cu o crizantemă gingașă, lampa este creată de designerul Simon Karkov pentru brandul danez Normann Copenhagen și oferă o lumină caldă.

Showroom Moogu_07

 

Scaunele din Showroom-ul Moogu sunt tot de la INTRO (www.introdesign.ro) și poartă amprenta creativă Eames Design.

Eames Plastic Side chair, creat în 1950 de celebrul cuplu de designeri Charles și Ray Eames, reprezintă versiunea contemporană a legendarului scaun Fiberglass. Acesta a fost creat pentru concursul „Low-Cost Furniture Design” din cadrul MoMA, din New York.

În showroom Moogu totul arată atât de aerisit, fluid, amplu nu doar datorită fundalului neutru, pe care se proiectează piese cu linii simple, geometrice, în nuanțe deschise, înviorate de accesorii în culorii vii și accente florale. Ci mai ales datorită unei organizări foarte practice a spațiului: mobilierul a fost realizat pe comandă.

Showroom Moogu_08

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here