Sisteme de refrigerare pentru aplicaţiile industriale

0

Lider pe piaţa europeană în sisteme de refrigerare, Viessmann vine cu inovaţii inteligente şi revoluţionare în branşă. Gama de produse pe care o oferă acoperă aproape orice sector industrial sau comercial, de la producţia alimentară şi hotelieră până la industria medicală şi farmaceutică şi chiar transporturi maritime.

Prin cele 11 reprezentanţe deschise, Viessmann asigură clienţilor săi pe lângă gama completă de produse, întreţinere, service şi suport tehnic de calitate. Toate produsele pot fi personalizate în funcţie de nevoile individuale ale clienţilor creând astfel concepte unice de vânzare şi noi opţiuni de prezentare pe piaţă.

Pentru că se adresează unor domenii precum industria alimentară şi a gastronomiei, unde igiena joacă un rol esenţial, Viessmann a dezvoltat un strat unic de pulbere de protecţie antimicrobiană (SilverProtec ®), utilizată pentru prima dată în regim standard pentru toate camerele frigorifice Viessmann, oferind în acest mod protecţie pe termen lung împotriva micro-organismelor dăunătoare.

Viessmann oferă clienţilor săi mobilier de refrigerare, camere frigorifice, sisteme de rafturi, agregate de refrigerare şi sisteme de comandă.

Mobilierul frigorific cuprinde mai multe tipuri de produse: vitrine frigorifice, vitrine de servire, vitrine de produse congelate, rafturi frigorifice verticale, insule de produse refrigerate, rafturi de tip container, frigidere pentru gastronomie, frigidere cu uşi de sticlă.

viessmann_ms_03690 refrigerare Aceste produse inovative de răcire şi refrigerare de înaltă eficientă energetică, vin cu suprafeţe mari de prezentare ceea ce oferă o vizibilitate maximă a produselor (băuturi şi alimente reci). Asigură o temperatură constantă, sunt uşor de folosit şi de întreţinut şi îndeplinesc chiar şi cele mai exigente cerinţe ale marilor lanţuri de magazine.

Viessmann vine cu soluţii utile atât comercianţilor cu amănuntul cât şi consumatorilor deopotrivă. Mobilierul de refrigerare de la Viessmann este ideal pentru prezentarea produselor alimentare în mod atrăgător stimulând în acest fel vânzările.

Frigiderele comerciale Viessmann vin să completeze liniile restaurantelor şi bucătăriilor profesionale. Componentele de refrigerare de înaltă calitate asigură o distribuţie echilibrată a temperaturii în interior, ceea ce face ca aceste produse să constituie o garanţie a prospeţimii. Frigiderele comerciale Viessman sunt un accesoriu perfect pentru echipamente profesionale care impresionează prin versatilitatea lor ridicată de la congelare rapidă până la vitrine pentru panificaţie.

Printre factorii de succes ai acestor sisteme se numără prezentarea şi designul deosebit, reducerea costurilor pe ciclu de viaţă şi remarcabila eficienţă energetică.

În cadrul târgului Intergastra Stuttgart 2016, asociaţia patronală din industria gastronomică germană GGKA a acordat titlurile de „Superpartner 2016” furnizorilor de echipamente. Printre aceştia, Viessmann se menţine în permanenţă în Top 3 începând din anul 2004, fiind leader în categoria „Echipamente de refrigerare”.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here