SOLIDatelier.ro, magazin online de mobilier si corpuri de iluminat, in stil industrial, din tevi si lemn masiv

1

SOLIDatelier.ro a aparut dintr-o nevoie a unui cuplu de creativi care isi renovau apartamentul. Pe cand cei doi isi cautau accesorii care sa le accentueze stilul urban al locuintei, iar spatiul le cerea artificii in amenajarea camerelor inguste, au inteles ca oferta accesoriilor de pe piata, pentru acest stil, este destul de limitata.

Nu reuseau sa gaseasca lucrurile pe care le vizualizau si atunci s-a produs un declick, doar ca procesul a fost unul lung, au venit copiii, alte proiecte si timpul a parut ca s-a contractat, incat ideea lor a trebuit sa astepte cativa ani.

La sfarsitul lui 2019, intr-un moment de relaxare, au pus pe hartie posibilitatile unui astfel de atelier, cu timpul pe care i l-ar acorda, si au pornit la drum cu emotii, dar cu un colaborator cu mai multi ani, in ”spate”, in lucrul cu lemnul.

Investitia pana la momentul deschiderii a fost sustinuta din propriile economii, initiatorii avand un background in zona creativa, acesta find in continuare obiectul lor de activitate. Business-ul cu obiecte de mobilier este ca un hobby pentru cei doi si le-a readus entuziasmul unui nou inceput, declară pentru Casoteca.ro Adrian Holerga, incert si nesigur, dar care ii tine in miscare in perioada pandemiei de coronavirus.

Zece reguli pe care le poţi încălca atunci când amenajezi spaţii mici

La finalul lui aprilie 2020, SOLIDatelier era online, la sase luni de la punerea ”actiunii”, iar pandemia a jucat un rol important pentru ca le-a dat liber de la orice alta activitate si cei doi s-au putut ocupa de atelier ”trup si suflet” dupa cum declara.

Mai 2020 – SOLIDatelier

Atelierul se afla in afara Bucurestiului, comenzile au inceput sa apara, dar cei doi sunt convinsi ca accentele elementele cu accente industriale, de la caramida monotona, la nuantele de gri, pana la tevile galbene de gaz sau rosu de hidrant – culoarea anului care arata foarte bine pe metal -, ”putin dramatice”, sunt ceea ce cauta un segment important de public.

”Este vorba despre tineri, oamenii urbani, neobositi, in ritm nebun si sofisticat, in ton cu timpurile retro-futuriste, ei sunt principalul lor target” declara pentru Casoteca Adrian Holerga.

Cei doi antreprenori sunt intr-un proces continuu de creatie. Este partea care ii entuziasmeaza in perioada coronavirus covid 19 si abia astepta sa largeasca gama de produse, chiar si cu cateva colectii in editie limitata.

Preturile sunt accesibile, luand in calcul salariul mediu pe economie, dar si potrivite unui buget mediu de amenajare.

Ei va asteapta cu mult drag sa discutati despre culori, tipuri de lemn si tipuri de lumina pe SOLIDatelier.ro

Scaun bar

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here