Anvelope uzate, obiecte originale de decor

Pentru a le asambla, îţi trebuie o bormaşină, şuruburi şi adeziv pentru lipit

1

Cu siguranţă, ai prin boxă sau în garaj anvelope de maşină, motocicletă sau de bicicletă vechi, de care nu ştii cum să scapi.

Sfatul nostru: nu le arunca pentru că le poți refolosi pentru a crea obiecte originale! Ele au potenţial ascuns şi pot lua forme extrem de interesante. Totul ţine de imaginaţia şi creativitatea ta.

Indiferent că vor deveni pouff-uri cool, fotolii confortabile, măsuţe practice, jadiniere pentru flori, leagăne pentru cei mici sau decoraţiuni inedite, aceste lucruri vor da interiorului sau exteriorului casei un look deosebit, vesel şi mai ales… eco! Eco pentru că re-folosești un material greu de reintegrat în natură.

Hameiul, ingredientul “magic” din bere

Anvelope, altfel de fotolii

Anvelopele uzate pot fi o prezenţă inedită în grădină şi, pe deasupra, practice. Pentru realizarea unor obiecte interesante ai nevoie de cauciucuri de dimensiuni obişnuite sau mari (pentru bază şi spătar) şi de anvelope de bicicletă (pentru braţe). Pentru a le asambla, îţi trebuie o bormaşină, şuruburi şi adeziv pentru lipit. După ce ai obţinut produsul finit, vopseşte-le oricum doreşti (fie în culoarea/culorile preferate, fie în acord cu locuinţa şi grădina).

O idee foarte uşor de pus în practică este aceea de a transforma cauciucurile în jardiniere sau ghivece pentru flori şi plante. Foloseşte-le individual, în grupaje interesante, culcate, agăţate de gard sau pereţii casei, în funcţie de propria imaginaţie. Iar pentru a fi mai atractive, vopseşte-le în culori vesele şi însufleţeşte-le cu tot felul de desene simpatice (buburuze, fluturi, buline, flori etc.).

Un cauciuc vechi, nefuncţional, sfori groase securizate, aşa cum sunt cele pentru alpinism, cârlige de siguranţă şi un copac cu ramuri groase – iată cât de simplă este „reţeta” unui leagăn pentru cei mici

.

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here