Sonos a lansat Sonos Roam SL, o boxă portabilă multirol

1
sonos SL

Sonos a lansat Sonos Roam SL, o boxă portabilă multirol care oferă un sunet excelent și o autonomie impresionantă. Este parte din familia boxelor Sonos Roam, doar că vine într-o construcție de mici dimensiuni și fără microfon, păstrând însă aceeași calitate a sunetului pe care o regăsim la frații mai mari. Este ușor de configurat și se integrează repejor în ecosistemul Sonos. Boxa va costa app. 180 de euro, în funcție de țara și distribuitor.

Sonos Roam SL poate fi conectată prin Wi-Fi la celelalte dispozitive Sonos din casă, iar sistemul ineligent poate comuta automat pe modul Bluetooth atunci când ești plecat. Boxa poate fi conectată și cu o a doua Roam SL sau alte modele din serie pentru a sincroniza redarea conținutului audio în cazul în care vrei să încropești un sistem surround la care să-ți asculți albumele preferate.

Vezi și Cum să asculți muzica preferată de Crăciun, în condiții excelente

Sonos Roam SL are o autonomie mare și un design rezistent

Pe partea de autonomie, Sonos Roam SL funcționează cu până la 10 ore de redare continuă cu o singură încarcare și până la 10 zile de autonomie a bateriei în sleep mode. Există și o setare Battery Saver, care conservă energia și oprește complet boxa atunci când nu este folosită.

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here