Sticla vopsită – un element decorativ pentru un aspect deosebit

1

Designul interior poate fi îmbunătățit cu sticla vopsită, un element decorativ care poate da un aspect deosebit, un stil aparte locuinței tale, dar și birourilor.

Opțiunile privind amenajările interioare sunt afoarte variate în prezent, mai ales că s-a început să se pună accent pe confortul locuineței sau a birourilor, iar designerii au început să apeleze și la sticla vopsită spatiului. Dacă până de curând, puțini optau pentru sticla vopsită, în prezent, acest concept a încep să fie mult mai simplu și mai ușor.

Sticla vopsită este disponibilă pe piața amenajărilor într-o paletă largă de modele cu multe culori. De cele mai multe ori, se recurge la sticla vopsită în defavoarea clasicei faianțe. Pe lângă culorile și nuanțele disponibile, poate fi aleasă sticla vopsită și în funcție de grosime, de 4,6,8 și 10 mm.

Detaliile inovatoare aduse de sticla vopsită pot fi scoase în evidență și de un sistem de iluminat pe măsură.

Unul dintre avantajele aduse de sticla vopsită este întreținerea facilă, mai ales că, spre deosebire de faianță sau gresie, sunt mai puține rosturi de îmbinare, ceea ce face ca procesul de curățare mai simplu și mai ușor.

Pe lângă acestea, sticla vopsită poate fi și mai rezistentă în timp, dacă se apelează la securizarea ei. Iar instalarea este rapidă, sticla vopsită putând fi adăugată ușor pe pereții locuineței sau biroului.

CITEȘTE ȘI Plăci ceramice care imită lemnul, metalul sau cimentul

Unde poate fi folosită sticla vopsită?

Sticla vopsită poate fi folosită la decorarea bucătăriei, de exemplu.

vitrax 1

În același timp, sticla vopsită este destul de rezistentă pentru a putea fi folosită la fabricarea unei mese pentru camera de zi, după cum se vede mai jos, dar și pentru o ușă de intrare cu un design aparte.

vitrax4

vitrax2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În cazul birourilor, sticla vopsită este deja folosită în multe astfel de clădiri, chiar și în aeroporuti, și dă un aspect deosebit.

vitrax birou

SURSA – Vitrax

 

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here