Cel mai ușor motoferăstrău pe benzină, acum și în România

0

Pregătirile de iarnă pe care le facem în această perioadă prin curte pot fi o adevărată plăcere dacă avem instrumentele potrivite. Motofestrăul este indispensabil dacă ai copaci în curte și cu cât este mai ușor de folosit, cu atât merge treaba mai cu spor. STIHL lansează pe piața din România un nou tip de motoferăstrău pe benzină, cel mai mic din gama Stihn și probabil chiar de pe piață.

Motoferăstrăul MS 193- mic și ecologic

MS 193 T a fost conceput special pentru îngrijirea copacilor, fiind destinat atât utilizatorilor casnici, cât și de profesioniștilor care întrețin spații verzi. Șina are doar 30 de cm, dimensiunea ideală atunci când vine vorba de tăiat crengi mai subțiri sau mai groase. MS 193 T a fost dotat de către inginerii de la STIHL cu un motor cu tehnlogie 2-MIX, cu evacuare îmbunătățită cu până la 50%. Față de un motor standard un 2-MIX sau 4-MIX consumă cu până la 20% mai puțin. Un motor cu 2-MIX este cu adevărat ecologic pentru că și emisiile de noxe care sunt reduse cu până la 70%. Noul MS 193 T dezvoltă 1,8 CP cu o capacitate a motorului de 30,1 cm³.

motoferastrau MS193T STIHL1

STIHL are pe piață nu mai puțin de 24 de modele de motoferăstraie pe benzină pentru toate nivelurile de complexitate în ceea ce privește aplicațiile. De anul trecut, STIHL a pus pe piață inclusiv un motoferăstrău pentru salvare destinat intervențiilor de tip “SMURD” – MS 461-R. Cel mai puternic motoferăstrău  STIHL este MS 880, are 121,6 cm³ și nu mai puțin de 8,7 CP. MS 880 este destinat doar profesioniștilor bine antrenați, acesta cântărind fără combustibil aproape 10 kg.

Camera climatică: testări extreme de la -30° Celsius la +40°

Pe lângă tehnologia și inovațiile implementate pe fiecare model de motoferăstrău, STIHL investește sume uriașe un testarea produselor. Unul dintre cele mai extreme teste la care este supus un motoferăstrău este cel din camera climatică. Pentru o funcționare perfectă în condiții vitrege, utilajele sunt testate la temperaturi extreme de la -30° Celsius la + 40° C

Pe lângă motoferăstraiele cu benzină, STIHL a dezvoltat gama electrică cu cinci modele și un utilaj cu acumulator care se găsește și la dealerii din România, sub denumirea tehnică de MSA.

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here