Ediția de primăvară a Târgului Național Imobiliar (TNI) are loc în aprilie

0
Targul National Imobiliar are loc la Palatul Parlamentului

Editia de primăvară a Târgului Național Imobiliar (TNI) va avea loc în perioada 15-17 aprilie la Palatul Parlamentului, fiind dedicată proiectelor verzi. Evenimentul, organizat de BDOBC Business Center, propune vizitatotilor un pavilion pentru case verzi, un cartier solar, Palladium Residence (cartier cu spații verzi și parcuri), precum și Tineretului Park Residence (grădina de vară pe terasa blocurilor).

Pavilionul pentru Case Verzi
Romania Green Building Council (RoGBC) și TNI continuă parteneriatul   și în primăvara lui 2016 cu conceptul de Pavilion al Caselor Verzi pentru a educa cumpărătorii în privința beneficiilor unei case eficiente din punct de vedere energetic și responsabile față de mediu. Pavilionul pentru Case Verzi va fi un spațiu amenajat în cadrul târgului imobiliar TNI unde se vor prezenta proiecte rezidențiale verzi, produse inovatoare și soluții de construcție tradiționale. În plus vizitatorii beneficiază de consultanță gratuită în vederea realizării de economii prin alegerea unei locuințe sustenabile de o calitate superioară.

Cartierul Solar
Panouri solare –soarele plătește pentru tine!
De unde acest lucru și cum este posibil? Iată câteva detalii: terasa clădirii va permite plasarea de panouri fotovoltaice, în acest mod reducându-se semnificativ cheltuielile comune de întreținere din ansamblu. Panoul solar este un dispozitiv folosit pentru generarea de energie. Această energie nu necesită materii prime, nu este poluantă și în plus este gratuită și regenerabilă. Un panou solar fotovoltaic, spre deosebire de un panou solar termic, transformă energia luminoasă din razele solare direct în energie electrică. În cartierul Solar vor fi amplasate 120 de panouri solare pe fiecare bloc (6 șiruri a câte 20 panouri) și un invertor ce vor asigura energia electrică pentru spațiile comune ale fiecărui bloc în parte.

Palladium Residence, cartier cu spații verzi și parcuri
Palladium Residence este un proiect nou prezentat în premieră din sectorul imobiliar din București. Proiectul este localizat în partea de SE a capitalei, în zona Theodor Pallady și se remarcă mai ales prin prețurile deosebit de abordabile, dar și prin locația aleasă, o zonă cu acces facil la mijloace de transport în comun. Complexul rezidențial este format din 12 blocuri încadrate de spații verzi și de parcuri minunate, astfel creând imaginea unui proiect plin de culoare și de eleganță

Tineretului Park Residence — grădina de vară pe terasa blocurilor:
Anul aceasta va fi finalizată prima fază a proiectului de excepție Tineretului Park Residence, ansamblu rezidențial compus din 3 blocuri, cu un regim de înălțime de 11 etaje fiecare, construit în stil art deco. Tineretului Park Residence are 240 de studio-uri și apartamente spațioase, luminoase, având ca priveliște Parcul Tineretului. Cu un design de ultimă generație, Tineretului Park Residence dispune de o oază naturală de verdeață, de grădină de vară pe terasa blocurilor, disponibilă oricărui locatar, pentru petrecerea timpului liber și recreere.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here