Tehnologia pătrunde şi mai mult în bucătărie

0

Cine s-ar fi gândit în urmă cu 15 ani că vom putea face atât de multe lucruri doar cu telefonul? Producătorii de electrocasnice duc tehnologia la un alt nivel. Acum există frigiderul care îţi face cafea, dispozitivul care păstrează vinul din sticla începută până la zece zile, dar şi tava pentru ouă care te anunţă când nu mai ai niciunul pe stoc: tehnologia pătrunde şi mai mult în bucătărie.

Cei de la General Electric au lansat anul trecut frigiderul care îţi face…cafea. Da, aţi citit bine. Compania a lansat o serie de produse care au încorporat sistemul Keurig K-Cup Brewing în dozatorul din uşă, ce permite prepararea unei cafele prin atingerea unui buton.

Tehnologia pătrunde şi mai mult în bucătărie

Şi mai tare decât frigiderul care îţi face cafea este cafetiera controlată prin Wi-Fi. Această cafetieră este controlată prin Wi-Fi şi funcţionează prin intermediul telefonului sau a tabletei, când tu eşti încă în pat; şi chiar macină boabele de cafea. Aşa că, dacă stai şi te uiţi la film, de exemplu, poţi programa cafetiera să-ţi pregătească o ceaşcă de cafea fără să fie nevoie să te mişti.

Tehnologia pătrunde şi mai mult în bucătărie

Creionul pentru desene în cafea îţi permite să personalizezi cafeaua şi să laşi mesaje persoanei iubite. În plus, creionul CinniBird poate fi folosit şi pentru a desena sau scrie pe deserturi şi costă 70 de dolari.

Tehnologia pătrunde şi mai mult în bucătărie

Iar dacă de Anul Nou te-ai hotărât ca în 2016 să mănânci mai sănătos sau să scapi de kilogramele în plus, iată un aparat la care nu te-ai fi gândit că există. Orange Chef Prep Pad este compatibil cu dispozitivele iPad şi iPhone şi nu este doar un cântar digital, ci şi un ghid de nutriţie. Aparatul are o bibliotecă cu 300.000 de alimente şi îţi oferă iformaţii, defalcat, referitore la grăsimi, proteine şi carbohidraţi.

Tehnologia pătrunde şi mai mult în bucătărie

Nu doar cafetiera poate fi controlată cu ajutorul telefonului, ci şi acest vas de gătit. Dacă vrei ca mâncarea să fie deja gata când ajungi acasă, programezi şi porneşti din telefon procesul de gătire. Doar să nu uiţi să conectezi aparatul la o sursă de curent. Cu Crock-Pot Smart Slow Cooker potţi ajusta şi temperatura sau timpul de gătire.

http://cdn.freshome.com/wp-content/uploads/2015/01/slow-cooker.jpg

Cine ar fi crezut că există un astfel de dispozitiv? Quirky Egg Minder este o tavă cu spaţii pentru 14 ouă. Apoi conectezi tava la telefonul tău. Aplicaţia Wink te va anunţa când nu mai ai ouă sau dacă sunt vechi.

http://cdn.freshome.com/wp-content/uploads/2015/01/smart-app-for-egg-storage.jpg

Dacă unii dintre noi bem tot vinul din sticlă, sunt persoane care preferă să bea mai puţin. Inevitabil, rămâne vin în stică. Dispozitivul EuroCase Wine Art permite stocarea a două sticle de vin la temperatura ideală de servire până la zece zile, păstrându-l proaspăt şi parfumat ca în ziua în care a fost deschis.

http://cdn.freshome.com/wp-content/uploads/2015/01/wine-storage.jpg

Acum te poţi bucura de mâncarea prăjită fără să stai să numeri caloriile. Produsul Philips Airfryer oferă o crustă şi textură crocantă mâncării, fără a folosi mult ulei, ci doar o picătură. Da, poţi să prepari chiar şi cartofi prăjiţi.

http://cdn.freshome.com/wp-content/uploads/2015/01/wine-storage.jpg

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here