Tendințele anului 2022 – design interior

1

Pe măsură ce intrăm în 2022, nu putem să nu ne întrebăm ce ne vor rezerva următoarele 12 luni în materie de design interior. Din moment ce încă petrecem mult timp acasă, ne gândim cum să ne actualizăm spațiile cu ultimele tendințe. Deși spațiile noastre personale sunt menite să reflecte propria noastră estetică, a rămâne la curent cu cele mai recente tendințe ne poate oferi o gură de aer proaspăt.

Nuanțe de maro

Dacă doriți să schimbați ceva în locuința voastră, luați în considerare că nuanțele de maro sunt în tendință în această primavera. Atât pentru vopsea, cât și pentru finisaje și articole de decor, cum ar fi pernele și lenjeriile de pat. Dacă alegeți nuanțe închide de maro combinați-le cu verde pal, iar dacă optați pentru nuanțe deschise pământii, îmbinați-le cu nuanțe neutre precum bej sau crem.

Suprafețe și obiecte inspirate de natură

Cu mai mult timp petrecut în interior decât oricând, cu toții căutăm să ne întărim legătura cu natura. Acest lucru a inspirat simultan o renaștere a suprafețelor naturale – gândiți-vă la gresie, teracotă, marmură și travertin sunt folosite peste tot, de la mobilier la obiecte decorative. Natura brută, poroasă și imperfectă a acestor materiale organice adaugă profunzime, suflet și intriga vizuală, imită, de asemenea, atmosfera calmă și restauratoare a în aer liber.

 

Bucătării întunecate

Bucătăriile s-au schimbat cu adevărat în ultimii cinci ani, iar culorile mai închise și mai capricioase vor deveni și mai populare. Puteți să vă jucați cu adevărat în jurul acestor nuanțe în vopsea în toată bucătăria. Optați pentru granit, marmură și cuarț! Aceste materiale vor fi din ce în ce mai populare în anul 2022.

Mobilă și tapițerie din piele

Pielea în nuanțe bogate compensează metalele mai reci și are capacitatea de a spune o poveste în timp, pe măsură ce se uzează prin folosire.

sursa foto: pinterest.com, pixabay.com

Grădina din fereastră

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here