Tendințele toamnei în dormitor

0

Dacă doriți să vă actualizați interiorul casei în această toamnă pentru a crea un refugiu sigur și confortabil în care să vă retrageți, alegeți nuanțe de verde sau maro, accesorii de culoarea argintului, iar pentru o notă de personalitate, alegeți lumânări cu aromele preferate.

Nuanțe de verde

Interioarele inspirate din natură sunt cele mai populare în tendințele de design interioar din toamna anului 2021. Alegeți țesături naturale moi și o paletă de culori neutre. Fie combinați nuanțe de verde pal cu crem nuanțe de verde aprins cu alb. Cu toate acestea, această tendință nu este completă fără o abundență de plante.

Piese de decor argintii

Adăugați note subtile prin accesorii argintii, cum ar fi perne, sculpturi sau vaze. Puteți alege o lampă argintie sau picturi în aceleași nuanțe. Argintiul este o culoare care se potrivește perfect cu orice nuanță de verde. În același timp oferă spațiului o notă de eleganță, dar și de confort.

Tonuri pământii

Dacă verdele este o culoare prea îndrăzneață sau nu se potrivește casei, alegeți nuanțe de maro închis pentru dormitor. Fie că doriți să schimbați mobila sau să adăugați accente noi în cameră, alegeți tonuri de bej, crem sau maro. Combinați-le cu culori neutre și veți avea un spațiu care nu poate ieși din tendințe ușor.

Lumânările

Lumânările vor fi cea mai populară tendință de decor în această toamnă. Cu incertitudinea cu care ne-am confruntat anul trecut, toată lumea râvnește la confortabil. Lumânările parfumate și lumânările extra-lungi adăpostite în felinare de sticlă vor oferi intimitate.

Sursa foto: pinterest.com

 

Stiluri de design în care îți poți amenaja casa

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here