Terase frumos amenajate cu vedere spre lac

0

Există multe tipuri de locații unde se pot amenaja terase sau restaurante, acele locuri de relaxare unde puteți ieși vara cu prietenii. În funcție de infrastructura zonei, ele pot avea altă tematică. La începutul acestei primăveri v-am prezentat o serie de terase și restaurante „la înălțime” de unde se pot vedea imagini panoramice unice deasupra capitalei.

Acum că se apropie vara cu soarele arzător și călduri caniculare,       m-am gândit să vă prezint locații frumos amenajate cu vedere la lac. Este vorba despre cele mai cunoscute și cele mai frumoase lacuri din București și împrejurimile capitalei.

 

Restaurantul Diesel

Un local cu vedere minunată spre lac este Restaurantul Diesel din cartierul Floreasca cu specific italian și spaniol unde se poate servi și mâncare cu specific românesc. La acest restaurant veți găsi o oază răcoroasă vara, unde puteți mânca pizza gustoasă și ieftină servită pe malul lacului, la apus. Este un loc mai discret, pe malul lacului Floreasca, aproape de intersecția cu Strada Ceaikovsky. Dispune de un spațiu generos, cu 3 terase și un foișor, fiecare din ele având câte un specific culinar aparte, chiar dacă mâncarea este preparată în aceeași bucătărie.

Foarte interesantă la această locație este priveliștea deosebită spre lac care poate fi admirată în liniște deoarece nu se aude pe fundal muzica iar mesele sunt suficient de distanțate, deci se poate vorbi fără să fie cineva stresat că poate deranja. Despre design se poate spune că este unul simplu dar frumos. Foișorul este dotat cu mese și podea de lemn și scaune de rafie destul de comode.

 

 

Terasa Lake Lounge

Pe malul lacului Herăstrău, într-un cadru natural minunat din parcul cu același nume, se află Terasa Lake Lounge din cadrul Complexului Herăstrău care vă oferă sortimente diverse de preparate culinare din bucatăria internațională și românească. Este un loc cu tradiție care datează de peste 60 de ani, aici puteți veni pentru a admira priveliștea încântătoare a lacului și parcului Herăstrău.

Atmosfera feerică de pe malul apei se completează armonios cu piese de mobilier din ratan sintetic precum scaune acoperite cu împletitură de ratan sintetic, seturi lounge și mese cu blaturi din material compozit, foarte rezistent la uzura zilnică. Alte elemente de decor sunt umbreluțele din pânză albă care oferă umbră în timpul zilei și gărdulețul din fier forjat ce împrejmuiește terasa.

 

 

Terasa Snagov

Tot în aceeași zonă din nordul capitalei dar de această dată un pic mai departe de București, în împrejurimi se află lacul Snagov. Accesul spre Snagov Club se realizează din Șoseaua București-Ploiesti la km 33, apoi se parcurg încă 10 km pe drumul spre Snagov Sat prin Vlădiceasca, Ciofliceni, Ghermănești, urmărindu-se indicatoarele cu Snagov Club. La destinație veți găsi Terasa Snagov de la Pavionul de pe lac, o locație modernă din sticlă pe care se reflectă luciul apei și umbra plăcută a pinilor. Trebuie să vă spun totuși că meniul acestei terase este unul premium, un desert fiind cuprins între 20 și 30 lei.

Așadar dacă vreți să admirați Lacul Snagov, pe malul acestuia se află această terasă cu un spațiu mare, amenajat cu canapele confortabile și mese elegante. Este un loc generos care poate găzdui între 100 și 250 de invitați în orice sezon, iar pe timp de vară se poate reuni cu pontonul (50-100 de locuri la mese și 28 la canapele) sau chiar cu Grădina Versailles. Și grădina este unică prin designul ei ce amintește de clasicismul francez, fiind împărțită pe două etaje succesive unde veți găsi locuri la soare sau la umbra pinilor și o mulțime de flori multicolore.

 

 

 

Autor: Iulia Gubandru

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here