Tips&Tricks:5 moduri de a strica interiorul apartamentului

1

Sunt multe condiţii de îndeplinit pentru a realiza o amenajare frumoasă în apartamentul tău. Prima din acestea este să apelezi la serviciile unui designer. Există însă şi modalităţi de a strica interiorul apartamentului, iar designer de interior Natalia Beleva ne face o listă cu cele mai comune dintre acestea.

  1. Amenajezi fără un plan

Planurile a multor apartamente sunt departe de a fi ideale și necesită adaptare la numărul membrilor familiei și la stilul lor de viața. Dezvoltarea soluțiilor de mobilare este etapa principală în amenajarea apartamentului și nu trebuie neglijate.

  1. Folosești culori tipătoare în abundență

Sunt necesare accente luminoase, dar în cantități limitate. Dăcă folosești culori vibrante în tot interiorul, va fi greu să stai în el și chiar mai mult să traiești permanent. Chiar dacă iubesti fiecare dintre elementele decorative în mod individual, împreună, ele pot arăta sufocant și te vor obosi.

  1. Faci un interior plictisitor, doar în nuanțe de bej

Mulți oameni cred că bejul este neutru și potrivit pentru orice interior. Și fac pereți bej, podea bej, uși bej, perdele și mobilier. Nuanțele deschise sunt foarte populare, mai ales că acestea sunt bune în apartamente mici, dar asigură-te că folosești diferite nuanțe și accente de culori, uneori contraste. Dacă intenționezi să ai pardoseli și pereți deschiși la culoare, fă plinta și ușile mai închise și adaugă accente decorului și textilelor.

  1. Investești în design ce se va demoda în câțiva ani

Ceea ce ți se pare la modă ar putea deveni învechit în următorii ani. Dacă este important pentru tine să fii în tendință, este mai bine să realizezi un proiect de design interior cu un profesionist, ca să ai încredere în experiența și cunoștintele sale. Proiectul de amenajare trebuie dezvoltat cu perspectiva modernizării ulterioare în urmatorii 10 ani. Adică, în 3-5 ani ar trebui să fie posibilă actualizarea ușoară a interiorului și redefinirea acestuia.

  1. Nu te-ai gândit la depozitare

Lucrurile împrăștiate în apartament strică chiar și cel mai elegant interior. Prin urmare, planifică spațiul de depozitare în faza de proiectare. Calculează cât de multe haine ai, câte perechi de pantofi vei avea, câte seturi de veselă – și asigură zonele de depozitare necesare.

Detalii: www.cocoonhome.ro sau la e-mail: contact@cocoonhome.ro

Autor: Ion Diamandi

Citește și Tips;Tricks: 7 recomandări esenţiale pentru o baie perfectă

un comentariu

  1. […] Sunt multe condiţii de îndeplinit pentru a realiza o amenajare frumoasă în apartamentul tău. Prima din acestea este să apelezi la serviciile unui designer. Există însă şi modalităţi de a strica interiorul apartamentului, iar designer de interior Natalia Beleva ne face o listă cu cele… Cititi mai multe aici: Tips&Tricks:5 moduri de a strica interiorul apartamentului […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here