Toamna aceasta sunt la modă nuanțele naturale

0

Toamna aceasta este marcată de o reîntoarcere la tonurile naturale. Colecțiile  îmbină liniile moderne, marcate de stilul industrial și retro. Acestea asociază confortul și funcționalitatea, două elemente complementare menite să ofere locuinței tale o atmosferă relaxantă. CasoTeca îți prezintă tendințele acestei toamne în materie de culori:

 

Tonurile de verde sunt îndulcite cu nuanțele pământii

Accesoriile și culorile care intră în componența pieselor de mobilier îmbracă forme cât mai naturale, mai ecologice, iar stilul este de fapt cel clasic reinterpretat. Paleta cromatică a noilor piese de mobilier este dominată de tonuri naturale, iar mixul pieselor eco-friendly multifuncţionale se impun tot mai mult.

 

Colecția Go Green pune accentul atât pe estetic, cât și pe funcționalitate. Spre exemplu, coșurile și cutiile din rachită împletită sau din lemn reprezintă o modalitate utilă de a-ți aduce locuința în pas cu moda sezonului. Le poți folosi pentru mascarea și depozitarea diferitor obiecte din casă sau pur și simplu în scop decorativ.

Go Green 2

 

Piese cu dichis, atent lucrate

Toamna aceasta sunt readuse în centrul atenției piesele de mobilier confecționate din lemn natural nefinisat. În ton cu noile tendințe sunt comodele din lemn masiv de mango. Acestea dau o notă surprinzătoare locuinței tale prin alăturarea stilului foarte natural al lemnului cu designul inovativ al literelor sculptate care sigur îți vor pune ordine în idei dis-de-dimineață.

Decoratiuni

 

Aspectul industrial al pieselor de iluminat

Ideea de aspect brut, neprelucrat este pe deplin exploatată sezonul acesta. Astfel, decorul industrial este adus în prim-plan, piesele centrale fiind cele din metal transferate acum si la nivelul decoraţiunilor.

Toamna aceasta cuprul, alama și bronzul reprezintă cele mai potrivite alegeri, atât în ceea ce privește piesele de mobilier, cât şi în decoraţiunile cu forme îndrăzneţe în ceea ce privește sistemele de iluminat. Așezate în zone libere, corpurile de iluminat atrag atenția și pot pune în valoare anumite piese de mobilier sau pot deveni centru de interes. Astfel de piese aduc accente de personalitate şi glam în interioare de pretutindeni și sentimentul unui refugiu rafinat, fie că este vorba de locuinţe private sau de spaţii publice.

Iluminat

Veioze

Kika vă așteaptă să descoperiți noua colecție!

Sursa foto: kika.com

 

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here