Top 6 cele mai ieftine paturi

0

Ai nevoie de un pat nou pentru că cel vechi s-a stricat? Ţi-ai redecorat casa şi patul vechi nu ȋți mai place dar bugetul tău e cam mic? Aseară copii au sărit ȋn pat, l-au rupt, nevoia unui pat nou a apărut peste noapte şi nu ai bugetat asta? Te-ai mutat la casă nouă şi trebuie să ȋți cumperi un pat sau pur şi simplu ai pus bani de-o parte pentru că patul moştenit de la bunica s-a cam demodat?

În oricare din situațiile de mai sus te afli, o să găseşti aici patul de care ai nevoie. Am făcut turur magazinelor de la noi din țară şi am făcut un top 6 al celor mai ieftine paturi.

Gȃndeşte-te care este bugetul tău, care este nevoia ta, spațiul disponibil şi ce ți-ar plăcea, ca ȋn rest ne ocupăm noi să ȋți spunem ce pat poți să ȋți iei, de unde şi la ce preț. Înainte de asta trebuie să știi că prețul prezentat nu include și salteaua și în unele cazuri nici suportul de saltea (somiera).

PUB: Am descoperit un super televizor Samsung pe e-MAG redus cu 1200  lei. Vezi și tu despre ce e vorba

1. Pat Fjellse de la Ikea

Este cel mai ieftin pat pe care noi l-am găsit. Costă 199 lei, este realizat din lemn masiv și are dimensiunile 140×200 cm. Nu impresionează prin design dar la prețul asta sigur o să își găsească mulți cumpărători. Mai multe detalii despre acest produs găsiți aici.

Pat fjellse ikea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Pat Domino de la Lem’s

Al doilea cel mai ieftin pat este Patul Domino de la Lem’s  și costă 406 lei. Prețul este acelaşi indiferent că alegi dimensiunile 140/160/180 x 200 cm. Ce ne-a plăcut la acest pat este că poți să optezi pentru sertare laterale sau frontale, unul sau trei. Şi pentru un sertar  se adaugă la pretul de 406 lei doar 96 lei, astfel cu un buget redus ai şi loc de depozitare suficient. Carcasa şi fronturile sunt din pal melaminat de 16 mm iar culoarea este stejar Wenge. Mai multe detalii despre produsele Lem’s găsiți pe site-ul lemet.ro.

Pat domino lems

3. Pat Leirvik de la Ikea

Costă 379 lei dacă optezi pentru dimensiunile 140×200 cm. Dacă vrei un pat Leivrik de 160×200 cm prețul lui ajunge la 439 lei iar pentru dimensiunile 180×200 cm trebuie să plătești 459 lei. Cadrul patului este fabricat în totalitate din oțel. Este disponibil doar pe alb.

ikea levrik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Pat Expres de la Kika

Costă 449 lei iar dimensiune standard pentru aceste preț este 140×200 cm. Dacă vrei acest pat cu dimensiuni de 180×200 prețul său ajunge la 649 lei. Prețul include bara metalică și somiera. Mai multe detalii despre produsele Kika găsiți aici.

pat express kika

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PUB: Am descoperit un super televizor Samsung pe e-MAG redus cu 1200  lei. Vezi și tu despre ce e vorba

5. Pat Baldachin Viktoria de la Kika

Costă 449 lei și dacă ești o fire romantică s-ar putea să îți placă nu numai prețul dar și faptul că este un baldachin, așa cum îi spune și numele. Este realizat cel mai probabil din oțel, pentru că producătorii nu menționează nicăieri materialul. Indiferent că ce dimensiune alegi 160×200 cm sau 180×200 cm și indiferent de culoare alb sau negru, prețul este același. Cele patru bucăți de perdele sunt incluse în preț.

baldachin kika

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Pat Xtend de la Lem’s

Îl ȋncadrăm tot la categoria paturi ieftine pentru bugete mici pentru că el costă 485 lei. Patul Xtend de la Lem’s. Are același preț pentru dimensiunile 140/160×200. Este realizat din pal melaminat de 16 mm şi varianta de culoare pentru acest preț este nuc fano.

lems extend

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PUB: Am descoperit un super televizor Samsung pe e-MAG redus cu 1200  lei. Vezi și tu despre ce e vorba

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here