Top 9 motive pentru automatizarea ușii de la garaj

1

Automatizarea ușii de la garaj este o soluție pe care oamenii o iau din ce în ce mai mult în considerare.

Cu toate acestea, încă mai există persoane care cred că prețul și costul de întreținere a sistemului de automatizare a unei uși sau porți sunt prea mari. Însă, odată ce analizezi prețurile și descoperi toate beneficiile montării unui astfel de sistem, îndoielile vor dispărea.

În prezent, pe piață există multiple tipuri de kituri pentru automatizări porți sau uși de garaj, iar prețul lor variază în funcție de poarta sau ușa care trebuie automatizată. Prețul depinde tipul de ușa (secțională, glisantă sau rulantă în majoritatea cazurilor) sau poartă ales (culisantă, batantă etc.). În cele ce urmează, o să îți spunem care sunt principalele avantaje ale instalării unei uși automatizate la garaj.

Avantajele unor uși de garaj automatizate

  1. Siguranță mai mare

Ușile automatizate sunt mult mai greu de forțat datorită sistemelor lor de securitate, ceea ce crește foarte mult încrederea proprietarilor. În plus, aceste uși includ sisteme de siguranță pentru a evita orice tip de accidente casnice. Acestea dispun de frâne care, în momentul opunerii de rezistență, opresc și inversează cursa ușii automate.

  1. Instalare ușoară

Mecanismele automate de deschidere și închidere sunt mai ușor de instalat decât par la început. Orice echipă specializată poate instala ușa automată fără nici o problemă. Dacă ai deja ușa și nu trebuie decât să instalezi kitul de automatizare, trebuie să știi că chiar și tutoriale care îți explică cum să procedezi.

  1. Confort mai mare

 Este unul dintre principalele beneficii pe care le oferă o ușă automatizată, care trece adesea neobservat. Ușile automatizate pot fi deschise cu o cheie sau cu un cod. De asemenea, o poți deschide fără a ieși din vehicul, pur și simplu apăsând pe butonul telecomenzii.

  1. Întreținere ușoară

Întreținerea ușilor automatizate este mai puțin laborioasă decât cea a ușilor manuale. Ușile secționale lăcuite sunt foarte rezistente, încât vei uita să vopsești ușa de la garaj.

5.Adaptată persoanelor cu mobilitate redusă

Sistemele automatizate dau șansa persoanelor care se mișcă cu dificultate, să deschidă și să închidă ușile ușor. Acestea vor putea să intre în garaj fără probleme.

  1. Economie de energie

Ușile automatizate izolează mult mai bine locuința din punct de vedere termic, reușind să mențină o temperatura constantă în interiorul garajului. De asemenea, fac o treabă grozavă în ceea ce privește izolarea fonică.

  1. Economie de spațiu

Există multe modele de uși automatizate, dar ușa secțională este cea mai potrivită când vine vorba de folosirea celui mai mic spațiu posibil pentru instalarea ușii. Prin montarea unui sistem de automatizare a ușii se încearcă, în primul rând, să se facă economie de spațiu.

  1. O alegere bună din punct de vedere estetic

Opțiunile sunt atât de variate, încât cerințele estetice pot fi ușor îndeplinite. Poți alege o ușă care să îți înfrumusețeze fațada, precum și să aibă o funcționalitate unică.

  1. Motoare economice

Odată ce știi tipul și greutatea ușii, următorul lucru pe care trebuie să-l faci este să cumperi kitul de automatizare. După cum ți-am spus deja, pe piață există diverse tipuri de kituri, la prețuri foarte avantajoase. Important este să alegi unul de cea mai bună calitate.

Și, dacă tot faci o astfel de investiție, ai putea să arunci o privire și la kiturile de automatizări porți. Având în vedere avantajele sistemelor automate de deschidere și închidere a ușilor și porților, casa ta merită să aibă parte de o poartă automatizată.

De asemenea, pentru ca locuința ta să fie în deplină siguranță, o bună idee ar fi să cumperi și să montezi și o cameră de supraveghere. Spor la cumpărături!

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here