Transformarea mesei de Crăciun într-un spectacol vizual: 5 sugestii pentru un decor elegant

2

Cu doar două săptămâni până la sărbătoarea Crăciunului, în gospodării se conturează deja planuri pentru mesele festive ce vor încânta familia și oaspeții.

Întrucât aspectul mesei este la fel de important precum bucatele pregătite, iată cum să impresionezi pe toată lumea. Am pregătit cinci idei inspiraționale pentru tine!

Cum să decorezi masa de Crăciun

Crăciunul este cu siguranță una dintre cele mai frumoase și mai așteptate sărbători ale anului. Cu puțin timp rămas până la Nașterea Domnului, ne-am gândit să-ți oferim cinci idei pentru a-ți înfrumuseța masa festivă și pentru a impresiona familia sau prietenii.

  1. Paletă de culori sofisticată

Îndrăznește să te îndepărtezi de culorile tradiționale și alege o paletă sofisticată, cu nuanțe de alb, auriu sau argintiu. Aceste opțiuni elegante aduc un strop de rafinament mesei tale. Completează cu detalii de cristal și lumânări pentru o atmosferă plină de căldură.

2. Piesa centrală de avangardă

Impresionează-ți oaspeții cu o piesă centrală inedită. Poți folosi elemente neobișnuite, precum crengi de brad pictate în culori aurii sau argintii, combinate cu conuri de pin și lumânări înalte. Acest amestec de elemente naturale și moderne va adăuga un aer contemporan decorului tău de Crăciun.

Descoperă și: Cum să folosești cuișoarele de Crăciun și Anul Nou pentru a atrage prosperitatea în viața ta

3. Detalii personalizate

Adaugă o notă personalizată fiecărui decor cu detalii unice. Felicitări mici cu numele invitaților, legate cu o panglică elegantă sau chiar mini decorațiuni de Crăciun ca substituenți, vor aduce un farmec aparte și vor arăta cât de mult îți pasă de fiecare persoană prezentă.

4. Veselă și tacâmuri speciale

Ieși din tipare cu seturile de veselă și tacâmuri speciale pentru invitații tăi. Poți opta pentru farfurii din cristal tăiate manual sau vase din lemn, sau chiar farfurii fine de porțelan. Aceste elemente sofisticate vor crea o atmosferă de lux și rafinament.

5. Iluminare captivantă

O iluminare adecvată poate schimba complet atmosfera mesei. Alege lumânări de înălțimi și dimensiuni variate pentru a aduce o lumină moale și placută. Luminițele sunt, de asemenea, o opțiune minunată, mai ales dacă le împletești cu elemente naturale, cum ar fi crengile de pin.

Sursa: ego.ro 

2 comentarii

  1. […] Cu doar două săptămâni până la sărbătoarea Crăciunului, în gospodării se conturează deja planuri pentru mesele festive ce vor încânta familia și oaspeții. Întrucât aspectul mesei este la fel de important precum bucatele pregătite, iată cum să impresionezi pe toată lumea. Am pregătit cinci idei… Cititi mai multe aici: Transformarea mesei de Crăciun într-un spectacol vizual: 5 sugestii pentru un decor elegant […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here