Ce să porți la un cazino

1

Dacă știi despre cazinouri doar din filme, s-ar putea să ai o imagine de lux și strălucire sau de oameni relaxați care își petrec timpul în hanorace și blugi, dar nu toate cazinourile au același cod vestimentar. Ce să porți și când să porți poate fi găsit mai jos.

În funcție de momentul din zi la care participați, vizitarea unui cazinou precum slot v poate fi un eveniment formal sau informal.

În timpul zilei, este mai probabil să vedeți oameni purtând tricouri și șlapi decât să vedeți cămăși cu guler și pantofi la un cazinou din Las Vegas.

Alegerea ținutei potrivite poate fi dificilă, mai ales pentru persoanele care nu sunt vizitatori frecvenți ai cazinourilor. Cu toate acestea, singurul lucru care contează cu adevărat este dacă vă simțiți în largul vostru în hainele pe care le purtați și dacă sunteți pregătit să jucați la un cazinou.

Cazinourile au coduri vestimentare?

Majoritatea cazinourilor vor avea un fel de cod vestimentar. Chiar și cazinourile din destinații turistice populare precum Las Vegas, unde regulile vestimentare sunt mai lejere, vor avea totuși o linie roșie. Cel mai probabil nu veți intra dacă nu aveți un tricou și pantofi.

Timp de mulți ani, cazinourile au fost asociate cu strălucirea, indulgența și eleganța. Îmbrăcându-te bine faci ca o seară la cazinou să se simtă mai mult ca o ocazie. În trecut, femeile se îmbrăcau într-o rochie de seară sofisticată, iar bărbații purtau smochinguri. În jurul meselor de baccarat sau craps, exista o ambianță elegantă creată de vestimentația de cazinou.

Ținuta acceptabilă de purtat depinde de obiceiurile țării, de cazino și de momentul zilei; nu toate cazinourile se bucură de strălucire și splendoare. Iată câteva dintre cele mai bune sugestii despre cum să te îmbraci la un cazinou.

prima-data-la-cazino

Este prima dată când merg la un cazino – Ce ar trebui să port?

În timp ce cazinourile americane sunt mult mai informale, codul vestimentar este extrem de riguros la cazinourile din Europa. Acest lucru se datorează faptului că jocurile de noroc sunt mult mai acceptabile din punct de vedere social în cazinourile terestre decât în multe țări europene.

Ar trebui să purtați o ținută elegantă casual sau semi-formală – fără adidași – dacă mergeți la un cazinou din Europa. Cu toate acestea, puteți scăpa purtând blugi și un tricou în Atlantic City sau Las Vegas.

Ce ar trebui să evit să port?

În primul rând, este o idee bună să verificați site-ul web al cazinoului pentru a determina dacă există un cod vestimentar în vigoare. Atunci când intrați într-un cazinou, există, de obicei, anumite coduri vestimentare care trebuie respectate. Respectând aceste linii directoare, vă veți garanta intrarea și o seară plăcută.

Flip-flops, sliderii și Crocs sunt încălțăminte nepotrivită, iar dacă este o vizită de seară, evitați să purtați și pantofi. Nu ar trebui să purtați bluze fără mâneci sau pantaloni scurți dacă sunteți bărbat. În plus, chiar dacă este o alegere deliberată, evitați să purtați haine murdare sau rupte.

Concluzie

În funcție de loc și de oră, există întotdeauna mai multe opțiuni pentru cum să te îmbraci la un cazinou. Există o lume de diferență între a sta în Hard Rock Casino din Las Vegas la ora 11 dimineața și Monte Carlo la ora 10 seara.

Dacă intenționați să mergeți la cazinou după ora 18, ar trebui să vă îmbrăcați frumos, deoarece atmosfera de acolo ar trebui să aibă o notă de clasă. Majoritatea cazinourilor nu vă cer să vă gândiți la farmec și farmec, dar o cămașă grozavă și niște pantofi eleganți vor fi de mare ajutor.

Într-un cazinou, cine nu și-ar dori să arate elegant? Înainte de a ajunge, familiarizați-vă cu condițiile prealabile, astfel încât să fiți gata pentru o seară interesantă.

un comentariu

  1. […] Dacă știi despre cazinouri doar din filme, s-ar putea să ai o imagine de lux și strălucire sau de oameni relaxați care își petrec timpul în hanorace și blugi, dar nu toate cazinourile au același cod vestimentar. Ce să porți și când să porți poate… Cititi mai multe aici: Ce să porți la un cazino […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here