Tunsoarea care te întinerește cu 20 de ani, cum trebuie să te tunzi

0

Pe măsură ce îmbătrânesc, multe femei folosesc diferite strategii pentru a părea mai tinere. Alegerea unei tunsoari sau a unei culori potrivite pentru păr poate juca un rol esențial în această abordare.

Tunsoarea care te întinerește cu 20 de ani

O tunsoare și o nuanță pot fi selectate pentru a evidenția trăsăturile tinereții sau pentru a conferi un aer mai matur. De exemplu, o tunsoare în straturi sau în linie dreaptă poate oferi un aspect întinerit, în timp ce culorile mai luminoase sau mai deschise pot accentua senzația de tinerețe. Pe de altă parte, alegerile precum culorile prea închise sau tunsorile care nu se potrivesc formei feței pot avea un efect contrar, adăugând ani aspectului.

Fiecare femeie ar trebui să aleagă o tunsoare și o culoare de păr care să se potrivească personalității sale, stilului de viață și preferințelor estetice, astfel încât să se simtă încrezătoare și frumoase, indiferent de vârstă.

Tunsoarea care te avantajează indiferent de vârstă

Când vine vorba despre alegerea unei tunsoari și a unei culori pentru păr, trebuie să ținem cont de mai multe criterii importante. În primul rând, este crucial să se potrivească cu trăsăturile și cu nuanța pielii fiecărei femei în parte. De asemenea, trebuie să luăm în considerare tipul și structura părului, pentru a alege o coafură care să se potrivească și să fie ușor de întreținut.

Un exemplu de tunsoare care rămâne în trend și care se potrivește indiferent de vârstă este bobul de lungime medie. Această tunsoare are o lungime situată între mandibulă și umeri, oferind un cadru perfect pentru față. Oferă versatilitate, deoarece poate fi coafată în diverse moduri în funcție de preferințe și de evenimentele la care participă.

Descoperă și: Ce tunsoare ți se potrivește în funcție de culoarea părului și forma feței

Este adevărat că bobul de lungime medie este o alegere populară printre numeroase vedete internaționale, inclusiv cele care au trecut de prima tinerețe. Penelope Cruz este un exemplu elocvent în acest sens, evidențiind recent această tunsoare la Met Gala. Această tunsoare oferă o versatilitate remarcabilă în ceea ce privește opțiunile de coafare.
Poate fi aranjată ușor, fie cu cărare pe mijloc sau pe o parte, fie prin bucle lejere sau retro, fie prin întoarcerea vârfurilor sau chiar prin prinderea în diverse stiluri. Lungimea medie a părului permite o varietate de stiluri, ceea ce o face o alegere atrăgătoare pentru multe femei.

Ce culori de păr te întinesc

Odată ce trecem de o anumită vârstă, vopsirea părului devine adesea necesară pentru a masca firele albe. Experții în coafură recomandă să optăm pentru nuanțe calde, care să lumineze tenul și să pună în valoare trăsăturile faciale. Nuanțele de blond, arămiu, roșcat și șaten deschis sunt considerate ideale, întrucât se apropie cât mai mult de culoarea naturală a părului.

Aceste nuanțe, în comparație cu tonurile de brunet sau culorile mai închise, au tendința de a sublinia frumusețea trăsăturilor și de a nu atrage atenția asupra ridurilor sau a altor imperfecțiuni. Astfel, acestea pot conferi un aspect proaspăt și strălucitor, oferind în același timp o notă de tinerețe și vitalitate.

O tehnică de vopsire a părului care se poartă intens și anul acesta este balayage-ul. Aceasta are avantajul că este versatilă, iar dacă nu ai rădăcini albe de mascat, te poți vopsi mult mai rar. Un hair stylist priceput va face ca un balayage să arate bine indiferent că este purtat de o femeie de 20 sau una de 50 de ani, avantajându-le pe ambele.

Sursa: ego.ro

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here