TOP bloguri și site-uri pe care puteți citi despre inovațiile din domeniul gamingului

0
top bloguri siteuri

În condițiile în care s-a dezvoltat intens tehnologia, iar digitalizarea a cunoscut un ritm galopant, nu este de mirare că și gamingul pe care îl cunoaștem astăzi nu mai este cel de acum câțiva ani. Această industrie se dezvoltă foarte rapid, fiecare an fiind marcat de noi tendințe în domeniu, fie prin apariția noilor tehnologii de jocuri, fie prin apariția noilor platforme, precum este https://verdecasino.com/ro, fie prin apariția noilor titluri de jocuri video.

La fel, s-au popularizat și sursele, care vorbesc despre schimbările din industrie și ultimele tendințe din gaming. Citiți acest articol pentru a afla despre sursele de încredere și notorii, care vorbesc despre tendințele din gaming.

Deși numărul de bloguri din acest domeniu crește constant, nu de fiecare dată sursele noi apărute sunt calitative sau veridice. Anume din acest considerent o idee bună ar fi să aveți o listă de surse pe care să le citiți pentru a ține mâna pe puls.

Game Developer – o sursă atât pentru cei pasionați de gaming, cât și pentru dezvoltatori

Game Developer este un altfel de blog despre gaming deoarece nu este doar despre gaming, dar și pentru cei care dezvoltă titluri din domeniul jocurilor video. Indiferent de categoria de cititori din care faceți parte, blogul vă oferă articole de analiză și opinie, tutoriale, sfaturi și știri relevante pentru dezvoltarea și distribuția de jocuri video. De asemenea, Game Developer are o secțiune dedicată dezvoltării de cariere în acest domeniu, care cuprinde sfaturi pentru obținerea unui loc de muncă în industria jocurilor video și pentru creșterea profesională.

Un alt aspect curios legat de acest blog popular este și faptul că conține secțiunea de forum. Utilizând forumul utilizatorii pot comunica între ei pe diverse subiecte, începând de la noile titluri din domeniul jocurilor video și ajungând până la sfaturi despre dezvoltarea în carieră, de exemplu.

Kotaku – blog care se concentrează nu doar pe gamingul propriu-zis, dar și pe backgroundul cultural al acestuia

Spre deosebire de alte site-uri, Kotaku oferă nu doar recenzii despre jocuri video, dar și articole interesante și utile despre background-ul, cultural al acestuia. De asemenea, Kotaku acoperă o gamă largă de subiecte, cum ar fi filme, televiziune, muzică și cărți, oferind astfel cititorilor săi o perspectivă amplă asupra culturii pop. Plus la aceasta, site-ul are o comunitate activă și implicată, oferind posibilitatea de a discuta și de a împărtăși idei cu alte persoane pasionate de jocuri video și cultură.

Game Design Forum – blog și forum online care urmărește tendințele din gaming

The Game Design Forum este un forum online dedicat exclusiv dezvoltatorilor de jocuri, oferind un mediu în care aceștia se pot conecta, pot discuta idei și pot primi feedback. Forumul este destinat atât dezvoltatorilor profesioniști, cât și amatorilor. Membrii acestui forum sunt destul de activi și contribuie la discuția subiectelor de interes. La fel, este disponibilă o secțiune destinată dezvoltatorilor, unde aceștia pot să-și împărtășească problemele și să găsească soluții.

Gamedev.net – o sursă despre gaming destinată dezvoltatorilor de jocuri video și nu doar

Acesta este un alt site pe care îl puteți citi regulat pentru a ține mâna pe puls cu cele mai recente și actuale tendințe din lumea jocurilor video. În calitate de cititor aici veți găsi materiale utile și interesante sub formă de tutoriale, știri, recenzii, resurse pentru dezvoltarea de jocuri video și o comunitate de forumuri unde dezvoltatorii pot să-și împărtășească idei și să discute probleme și soluții în dezvoltarea jocurilor. Ce este curios la Gamedev este faptul că aici este disponibilă o secțiune separată, destinată carierei – anunțuri de angajare sau căutare a unui post de muncă.

Indie DB – acesta este un site dedicat celor pasionați de jocuri video, dar și dezvoltatorilor independenți

Spre deosebire de alte surse pe care le-am menționat mai sus, Indie DB se concentrează în special pe conținut pentru amatori și dezvoltatori de jocuri video independenți. La fel, Indie DB funcționează și ca o platformă de promovare și distribuție a jocurilor independente. Acest site ar putea fi privit și ca o comunitate, deoarece vizitatorii și cititorii acestuia sunt foarte activi.

La fel, Indie DB oferă o varietate de resurse și instrumente pentru dezvoltatorii de jocuri independente, cum ar fi tutoriale, instrumente de dezvoltare, ajutor cu promovarea și distribuția jocurilor. Site-ul are, de asemenea, o secțiune de știri și noutăți despre cele mai recente jocuri independente și evenimente din industrie. Așadar, dacă căutați anume o sursă de informație despre tendințe în gaming.

În acest articol v-am oferit detalii despre principalele surse de informare despre gaming și ultimele tendințe din acest domeniu. Toate sunt gratuite, de aceea le puteți urmări fără nici o constrângere.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here