Un aspirator vertical cu eficiență 2 în 1 și timp redus la jumătate

1

Atunci când dorim să achiziționăm un aspirator sau să-l schimbăm pe cel vechi cu unul nou, primul lucru la care ne gândim este cum ar trebui să fie acesta? Există multe opțiuni la care trebuie să ne raportăm pentru a alege aspiratorul care să îndeplinească nevoile fiecăruia. Cel mai bun aspirator poate fi cu sac sau cu recipient, capabil să şi spele, nu doar să ofere o curăţare uscată, să aibă o putere de absorbţie mare şi să fie silenţios dacă ai copii mici.

Ei bine, un model care ne va permite să ne bucurăm de rezultatele lui este cel mai bun aspirator. Rowenta Clean & Steam este un aspirator cu eficiență 2 în 1 și timp redus la jumătate. Acesta asigură performanțe ridicate de aspirare cu mobilitate excelentă. Datorită tehnologiei ciclonice Air Force oferă un nivel înalt de separare a aerului de praf, pe o perioadă îndelungată. Capul de aspirare versatil Dual Clean & Steam cu 3 funcții ne dă posibilitatea de aspirare și igienizare concomitent, doar igienizare sau doar aspirare.

Un aspirator vertical cu eficiență 2 în 1 și timp redus la jumătate

Cu o singură mișcare, praful este îndepărtat, iar podeaua curățată cu abur puternic, poate fi adaptată în funcție de tipul suprafețelor: parchet laminat, gresie, marmură sau linoleum. Așadar, putem igieniza pardoseala folosind doar apă de la robinet, fără detergenți sau chimicale! Aspiratorul este prevăzut cu mop din microfibră poziționat între cele două fante de aspirare, iar datorită aburului puternic eliberat, elimină până la 99% din germeni și bacterii!

În prezent Rowenta oferă clienţilor săi 90 de produse diferite. Cele mai actuale sunt bunurile de consum, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi. Sub acest brand sunt lansate astăzi aspiratoare, fiare de călcat, încălzitoare, purificatoare de aer, ventilatoare.

un comentariu

  1. […] Atunci când dorim să achiziționăm un aspirator sau să-l schimbăm pe cel vechi cu unul nou, primul lucru la care ne gândim este cum ar trebui să fie acesta? Există multe opțiuni la care trebuie să ne raportăm pentru a alege aspiratorul care să îndeplinească… Cititi mai multe aici: Un aspirator vertical cu eficiență 2 în 1 și timp redus la jumătate […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here