Un nou magazin IKEA în România

0

Compania IKEA România a cumpărat teren pentru construirea celui de-al doilea magazin IKEA din România. Terenul este în Bucureşti, Sectorul 3, pe Bulevardul Pallady, nr. 57 şi cuprinde aproximativ 13,7 hectare.

 

„Așa cum am mai spus, în mai multe orașe mari din România există potențial ridicat pentru a deschide magazine IKEA. În același timp, magazinul existent în București primește în prezent un număr foarte mare de vizitatori, ceea ce poate afecta uneori percepția lor asupra experienței din timpul cumpărăturilor sau este prea departe de unii locuitori din București, care aleg să nu ne mai viziteze din acest motiv. De aceea, am decis să deschidem al doilea magazin tot în București, într-o zonă care oferă acces mai larg către rețeaua de transport în comun bucureștenilor din zonele mai îndepărtate. ”, a afirmat Cornel Oprişan, Retail Manager IKEA România

 

Pentru locuitorii din țară a fost lansat pe 15 iulie 2014 serviciul de comenzi online cu livrare la domiciliu dar urmează să se achiziționeze un teren și în alte localități.

 

 

Despre IKEA

Companie de retail IKEA oferă o gamă diversificată de produse de mobilier, accesorii și decorațiuni pentru casă. Marca IKEA este de origine suedeză și a fost înregistrată în 1943 de Ingvar Kamprad. Magazinul IKEA din Zona Comercială Băneasa a fost inaugurat pe 21 martie 2007 și este al 253-lea deschis în a 35-a ţară. În prezent IKEA România face parte din IKEA Group.

 

 

Autor: Iulia Gubandru

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here