Un nou portal cu anunţuri imobiliare

0

Dacă te-ai hotărât că este momentul să cumperi o locuinţă, atunci ştii că primul pas este să cauţi anunţuri pe site-urile specializate. Iar dacă vrei să scapi de agentul imobiliar, atunci CasoTeca îţi spune că s-a lansat un nou portal cu anunţuri imobiliare care te-ar putea ajuta.

Directimo.ro este cel mai nou website lansat pe piaţa anunţurilor imobiliare şi promite celor în căutarea unei locuinţe o ofertă în care circa 70% dintre anunţuri vin direct de la propietarii care şi-au scos locuinţele la vânzare, iar peste 20% dintre anunţuri sunt de la dezvoltatorii imobiliari, pentru cei care sunt în cutarea unui apartament nou. Cel mult 10% dintre anunţuri vor fi de la agenţiile imobiliare, care sunt prezente pe noua platformă cu anunţuri exclusive, care nu se regăsesc înoferta altor agenţii imobiliare.

Directimo.ro eficientizează întregul proces de cumpărare şi scade substanţial efortul de tranzacţionare: timpul necesar achiziţiei se reduce datorită eliminării vizitelor inutile de proprietăţi nerelevante, prin prezentarea organizată a pieţei de oferte unice-neduplicate, cu detalii complete şi actualizate. În plus, prin accesul direct la sursa ofertei, clientul beneficiază de preţul minim.

Cumpărătorii au la dispoziţie o serie de funcţionalităţi unice în piaţă care îi ajută pe întreg parcursul procesului de căutare şi tranzacţionare, inclusiv acces la specialişti verificaţi pe o gamă largă de servicii: consultanţi imobiliari, notari, evaluatori, brokeri financiari, avocaţi, ingineri cadastrişti, structurişti etc.

Procesul de listare constă în prospectarea telefonică a informaţiilor despre oferte, realizarea unei prime verificări automatizate pentru eliminarea duplicatelor, urmată de validarea detaliilor proprietăţii, realizată cu o echipă de specialişti imobiliari.

Cele mai atractive proprietăţi sunt inspectate şi pe teren, în urma selecţiei realizate de specialiştii Directimo.ro sau în urma solicitării clienţilor, care pot vizualiza din faţa calculatorului detalii complete, inclusiv fotografii cu vederea, faţada, casa scării sau alte elemente importante.

Actualizarea proprietăţilor se realizează prioritar, în functie de criteriile generale ale clienţilor, dar şi pe baza statisticilor legate de perioada medie de vânzare, diferenţa de preţ faţă de preţul mediu al pieţei, raportul cerere-ofertă. Directimo.ro este o evoluţie a proiectului HomeFinders.ro.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here