Un nou showroom cu mobilier polonez în București

0
sursa foto: genarom

Genarom, reprezentantul producătorului de mobilă polonez Black Red White, a deschis  un showroom de circa 200 mp în București, după ce anul trecut a făcut o altă investiție în Râmnicu Vâlcea într-un showroom de 1.500 mp. Compania mai este prezentă și în Craiova.

La începutul lui 2012, Genarom a făcut investiții pentru a deveni și producător de mobilă. Genarom folosește subansamble și fronturi produse de Black Red White. Aceste produsele acoperă o gamă variată de modele (moderne și clasice), prin conceptele modulare adaptându-se la orice configurație a spațiului interior și oricăror idei de amenajare. Mobilierul Black Red White poate fi comandat si online.

sursa foto: genarom
sursa foto: genarom

O mobilă de bucătărie are un preț minim de 1000 lei și un preț maxim de 4000 lei, iar pentru un dormitor prețul minim este de 1000 lei ajungând până la 5000 lei.

 

sursa foto: genarom
sursa foto: genarom

 

Exporturile de mobilă au depășit anul trecut 1,6 miliarde de euro. Peste 80% din producția românească de mobilă este exportată, iar principalele piețe sunt Germania, Franța, Italia, Maria Britanie, Federația Rusă și Ucraina. Producția de mobilă din România este în jur 400 de milioane euro pe an.

Cei mai mari jucători pe piața de mobilă sunt: Mobilă Lem’s, Mobilă Casa Rusu, Mobexpert, Elvila, Ikea, Monalisa, Mobilă Dedeman, Mobilă Staer, Ambient.

 

 

Autor: Iulia Gubandru

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here