Un tânăr dezvoltator construieşte apartamente premium la preţuri accesibile

7

Poem Residence  a scos la vânzare un bloc de locuinţe care se remarcă prin calitatea finisajelor, conceptul apartamentelor și valoarea de piață corectă. Proiectul este dezvoltat în Otopeni, la mai puțin de 100 de metri de DN1 și centura Capitalei. În bloc sunt amenajate 11 apartamente, iar cele de la parter sunt vândute cu tot cu grădină.

În zonă se află toate facilitățile necesare: supermarketuri, farmacii, școli și grădinițe, outlet-uri, restaurante și, nu în ultimul rând, acces rapid către cele două aeroporturi: Henri Coandă și Băneasa.

Construcția imobilului – pe ultima sută de metri

Imobilul este conceput cu un design modern, aerisit, având doar două etaje, plus mansardă.  În total sunt amenajate 11 apartamente cu suprafeţe pornind de la 50 metri pătraţi utili pentru 2 camere şi 65 metri pătraţi utili pentru 3 camere.  Locatarii complexului beneficiază de o parcare generoasă unde își pot găsi loc 22 de automobile.

Întreaga clădire are o structură solidă realizată din beton care rezistă la seisme de peste 8 grade pe scara Richter și cărămidă de tip Porotherm (30 cm pentru exterior și 12,5 cm pentru compartimentările interne).

„Am considerat cinstit ca balconul să nu fie vândut ca suprafața utilă, deși nu am văzut asta în piață. La un preț de la 730 euro/mp construit, un apartament cu două camere pleacă de la un preț minim de 63.000 euro plus TVA ”, declară Alin Preda, dezvoltator.

Finisaje premium, centrală proprie și lift

Scările interioare și spațiile comune sunt finisate cu plăci din granit și marmură, iar clădirea este prevazută cu un lift echipat cu tehnologie de ultimă generație.

Camerele sunt spațioase, cu o înălțime de 2,65 m, finisate cu materiale premium. Pardoseala apartamentelor este realizată din parchet laminat, iar bucătăriile își asteaptă mobila în funcție de stilul viitorului proprietar. De asemenea, băile sunt echipate cu obiecte sanitare premium.

Confortul este oferit de încălzirea realizată prin centrală proprie de 28k kw şi radiatoare din oţel, ferestre cu geam tripan și termoizolatie de 10 cm.

Pentru mai multe detalii sunați la 0722341397 sau pe http://poemresidence.ro/.

PRD Capital este un dezvoltator imobiliar înființat în 2016 cu capital 100% românesc, ce unește experiența unor antreprenori în real-estate și  banking. PRD Capital oferă pe piața locală proiecte rezidențiale de dimensiuni mici sau medii, de calitate superioară, cu apartamente funcționale și cât mai bine compartimentate, localizate în imediata apropiere a căilor de acces principale către oraș, linii de transport în comun și zone comerciale.

 

7 comentarii

 1. Premium? Uita-te putin cum arata blocul si observi ca min 15% din camere sunt suspendate. Adica e o constructie tip „ciuperca”. Asta inseamna ieftin pt constructor scum pt cumparator. Publicitate de 2 lei.

 2. Inseamna ca la cei 63000 este considerat absolut totul.
  Deci zicerea domniai sale:
  „Am considerat cinstit ca balconul să nu fie vândut ca suprafața utilă, deși nu am văzut asta în piață”
  este doar BLA BLA BLA.
  Ar putea intra in politica.

 3. Ar trebui sa subliniati faptul ca domnul antreprenor are preturile incepand cu acel nivel (730 euro/mp), corespunzator pentru mansarda, iar pretul este per metru patrat CONSTRUIT!!!…Asa ca pretul nu este vreunul special…sunt in zona oferte muuult mai convenabile, asta ca sa nu zic ca la preturile cerute poti gasi chiar o casa pe pamant!

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here