Unde găsiți case noi în stil vechi cu arhitectură clasică

0

Dacă vă doriți o casă nouă în stil clasic într-o zonă verde și aproape de capitală puteți opta pentru unul din exemplele următoare:Flamingo Garden Residence Corbeanca, Aria Residences din Corbeanca, Corbeanca Forest, Brooklands- Pipera.

La o amenajare în stil clasic, e bine să știti că nu sunt importante doar piesele de mobilier și decorațiunile personalizate, ci sunt foarte importante și finisajele și detaliile arhitecturale ale unei locuințe. Aceste case au un stil  autentic care păstrează continuitatea în design, sunt rezultatul unei contopiri elegante și inovative de unghiuri și arcade, plăcute ochiului și sufletului.

Flamingo Garden Residence Corbeanca
Flamingo Park Corbeanca este locul unde noul se combină cu vechiul, un proiect de 30 de case situat la 30 km de inima Bucureștiului. De jur imprejur se întind alei armonioase, părculețe și case în stil clasic. Strada care împrejmuiește ansamblul oferă siguranță, casele aflându-se în nucleul creat de aceasta. În ceea ce privește arhitectura caselor cu verande largi și zidaria casei care îți dă senzația de case de pe vremuri, există posibilitatea de a alege case cu un design unic, cu suprafețe ce se potrivesc fiecăruia utilizând la exterior cărămizi din lut ars, piatră și accente de lemn, subliniind astfel ideea de tradițional pe care se bazează acest întreg ansamblu. Arhitectura unică a fost realizată avându-se în vedere stilul tradițional canadian și French Country.

 

Ansamblul rezidențial Aria Residences din Corbeanca
Casele dispun de suprafețe vitrate generoase care oferă posibilitatea de a fi mai aproape de natură adică aer curat și liniște dar și o priveliște deosebită. Construcțiile sunt simple, cu forme clare care au necesitat multă atenție la partea de execuție. Aria Residences reprezintă o abordare modernă de case noi, compartimentări inteligente cu accent pe crearea de spații generoase în living și bucătărie, spații pentru depozitare, design modern, atractiv și prietenos și oferă un nou stil de viață, de confort  și eleganță, într-o locație nu departe de București, în Corbeanca, judetul Ilfov într-o atmosferă rustică autentică. Din punct de vedere tehnic casele din Aria impresionează prin optimizarea spațiilor și prin stilul arhitectural de inspirație occidentală. Curtea complexului este amenajată cu alei interioare, drumuri asfaltate, vegetație și este complet luminată pe timpul nopții. Dispune și de spații de joacă, cu echipamente moderne care este amenajat exclusiv pentru copiii locatarilor din complex.

 

Ansamblul rezidenţial Corbeanca Forest
Construit la o distanţă de aproximativ 5 km de ieşirea din Bucureşti mai precis la intrarea în localitatea Corbeanca, ansamblul rezidențial Corbeanca Forest este conceput din 101 vile cu o arhitectură unitară, pe un plan urbanistic ordonat şi aerisit. Complexul beneficiază de pază permanentă. Întregul complex este deservit de o staţie de epurare proprie şi beneficiază de toate dotările necesare. Casele sunt construite pe două nivele şi mansardă, acest spaţiu putând fi adaptat la personalitatea fiecăruia dintre noi.

 

Ansamblul Rezidențial Brooklands- Pipera
Aflat în suburbia selectă din Pipera, complexul rezidenţial Brooklands este proiectat în stil clasic şi tradiţional, construit astfel încât să ofere tuturor celor care intră în acest spațiu senzaţia că păşesc într-un cartier liniştit.
Amplasat oarecum discret pe Strada Titu Maiorescu, acest complex rezidenţial este proiectat în stil simplu dar elegant, dispune de 9 vile selecte cu alei private, liniştite şi străjuite de copaci, cu grădini private. Fiecare vilă din cadrul complexului Brooklands este compartimentată în așa fel să poată asigura un confort optim. Locuinţele sunt mari cu spaţii de 330 mp, aici punându-se accent în mod special pe calitatea finisajelor şi peisagistică.

 

Structura arhitecturală a acestor ansambluri rezidentiale este concepută în așa fel încât să se creeze acel sentiment de comunitate doar prin simpla dispunere a caselor și a facilităților.

 

Autor: Iulia Gubandru

Sursa foto:  facebook.com

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here