Unitatea de ventilație DUPLEX Flexi 650 a obținut certificarea din partea Passive House Institute

0

Unitatea de ventilație DUPLEX Flexi 650, lansată recent, a fost certificată interanțional de către Passive House Institute (PHI), după o testare laborioasă, alăturându-se unităților predecesoare DUPLEX Flexi (1100, 1600, 2600, 3600).

Unitățile ATREA sunt înscrise în lista de produse verificate de institut, fapt care dovedește că produsele sunt printre cele mai bune de pe piață.

Printre cerințele solicitante ale Institutului se numără:

– o eficiență a recuperării căldurii de peste 75% (valoarea maximă pentru certificare a unităților Flexi este de 89%);

– o absorbție specifică a ventilatorului de sub 0,45 WH/m3 la presiunea externă definită a unității de ventilație;

– o etanșeitate a carcasei și a segmentelor interioare ale unității pentru a obține valori foarte scăzute ale scurgerilor de aer de sub 3% din debitul de aer evacuat nominal de aer al unității de ventilație.

Certificarea PassiveHouse este un tip de certificare a proprietăților energetice, acustice și mecanice ale unităților de ventilație, ceea ce le califică ca o componentă esențială pentru casele pasive. Deși opțională, certificarea este recunoscută la nivel internațional, ca fiind una dintre cele mai apreciate certificări din industrie.

Citește și Şcoala este a doua casă pentru copilul tău. De ce este nevoie un sistem de ventilaţie în instituţiile şcolare?

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here