Vezi cât costă să-ți mobilezi living-ul în stil colonial

1
gama Castello

Retailerul Kika lansează în România și în Europa Centrală și de Est linia de mobilier pentru living-uri, dining-uri și dormitoare cu un brand nou, premium, din lemn masiv. Acest brand Quattro Mobili cuprinde 8 sortimente diferite cu aproximativ 130 de piese de mobilier, respectiv stilul antichizat, rustic, stilul colonial sau elegant. Pentru amenajarea unui living în stil colonial compus din măsuță cafea, comodă TV și 2 vitrine din gama Mariposo de exemplu, prețul este de 4.986 lei.

Cea mai scumpă gamă este Bandon care oferă în plus sertare reversibile (se pot monta cu latura albă spre exterior sau cu textura de lemn) iar unele elemente includ iluminat LED. O configurație de living similară cu cea de mai sus din această gamă costă în jur de 8.000 lei.

Colecția Quattro Mobili s-a lansat cu sloganul „Home for a life time” și se adresează tinerilor și persoanelor de peste 40 de ani, cu venituri medii și peste medie. Colecția este versatilă, creată în sistem modular, deci oricând poate fi reconfigurată, cumpărătorii putând obține rezultate adaptate în funcție de spațiul disponibil.

“Dormitorul sau livingul sunt camerele în care ne relaxăm, dormim și ne reîncărcăm cu energie după o zi de lucru obositoare. De aceea, venim în întâmpinarea nevoilor clienților și le propunem, de această dată, un mobilier sofisticat, cu design contemporan, special pentru cei care doresc să se diferențieze”, a spus Doina Apostolică director magazin Kika România.

Mobila din lemn masiv de fag, salcâm, în diverse nuanțe antichizate, roșcate este caracterizată de linii moderne, drepte, cu o asimetrie elegantă și clasică, menită să acopere o varietate de gusturi și preferințe. “Din luna februarie, vom lansa și o colecție nouă de bucătării configurabile, la prețuri avantajoase, ce provin din Italia”, a adăugat Doina Apostolică.

Mobilierul din colecția Quattro Mobili este inspirat de eleganța locuințelor în stil colonial. “Anul 2015 se anunță deja unul interesant în ceea ce privește tendințele în amenajări interioare. Vom vedea culori atrăgătoare – albastru, olive, pasteluri – mobilier care reinventează luxul clasic, o fuziune de stiluri, materiale și modele decorative. Textilele, decorațiunile prețioase, mobilierul din lemn vor fi căutate de cei care doresc să aibă o locuință amenajată după ultimele trenduri ”, a afirmat Doina Apostolică.

 

Despre Kika

Înfiinţată în anul 1973, Compania Kika se evidenţiază ca furnizor în domeniul amenajărilor interioare. Kika are 32 de magazine în Austria și în alte 23 de locaţii în spaţiul Europei de Est : 6 în Ungaria, 7 în Republica Cehă, 4 în Slovacia, 4 în Croaţia, câte un magazin în Serbia şi în România iar din toamna anului 2013 a devenit parte a grupului internaţional Steinhoff. Compania Steinhoff cuprinde mărci proprii, logistică şi producţie şi detine împreună cu Kika Leiner peste 87.000 de angajaţi.

 

 

Autor: Iulia Gubandru

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here