Workspace Studio lansează Cosm, cel mai nou scaun ergonomic de la Herman Miller

1

Workspace Studio, companie specializată în soluții de fitout și mobilier de birou orientat către design ergonomic lansează Cosm, cel mai nou model de scaun ergonomic de la Herman Miller. După 10 ani de cercetare, Cosm este primul scaun auto-ajustabil care reușește să păstreze echilibrul și sprijinul perfect, adaptat fiecărui utilizator, pe întreaga durată de folosire a acestuia. În plus, tehnologia completată de designul spectaculos transformă scaunul Herman Miller într-o piesă de referință în domeniu.

Inovația special gândită pentru a asigura confortul angajaților

Cosm revoluționează piața de profil din întreaga lume, prin sistemul automat de ajustare și mânerele speciale, introduse în premieră odată cu noul scaun de birou de la Herman Miller. Creat de trei designeri din Germania – Carola Zwick, Roland Zwick și Burkhard Schmitz, Cosm devine punct de referință pentru confort personalizat și ergonomie.

Spre deosebire de alte scaune cu un sistem asemănător, sistemul automat de înclinație de la Cosm – Auto-Harmonic Tilt – permite ajustarea în timp real a scaunului, în funcție de mișcările naturale ale corpului. În funcție de presiunea exercitată de cel care stă pe scaun, care fluctuează natural, mecanismul reglează punctul de sprijin astfel încât să răspundă instantaneu presiunii corpului, iar acesta să se afle într-un echilibru permanent.

Designul său sofisticat răspunde instantaneu mișcărilor corpului sau de postură, oferind astfel un echilibru natural și un suport complet. Un astfel de scaun este esențial nu doar pentru protecția spatelui, ci și pentru brațe, reducând disconfortul și durerile resimțite în zona acestora și a umerilor după câteva ore petrecute la birou. Mânerele sunt special concepute pentru a prelua din tensiunea cauzată de poziția de la birou, dar mai ales activităților conexe. – declară Horațiu Didea.

Vânzările Workspace Studio, trend ascendant de la an la an

Workspace Studio este partener unic, acreditat Herman Miller în România și propune soluții integrate pentru amenajarea birourilor actuale, cu design centrat pe individ și tipul de activități desfășurate în prezent la locul de muncă.

Interesul față de ergonomie și soluțiile human–oriented continuă să crească în majoritatea domeniilor economiei, însă clienții din IT și industrial păstrează o pondere ridicată în cifra noastră de afaceri, peste 80%. Însă majoritatea companiilor încep să gândească amenajarea biroului ca parte din investițiile în fidelizarea și retenția angajaților, sau chiar în imagine și branding. Birourile moderne nu mai servesc drept simple spații de lucru, ci sunt locuri care stimulează creativitatea, productivitatea și colaborarea în cadrul echipelor. De aceea este cu atât mai important ca acestea să fie personalizate din punct de vedere design în funcție de tipul de activitate pe care echipa o desfășoară –adaugă Horațiu Didea, Managing Partner Workspace Studio.

Pentru primele trei luni ale acestui an, investiția medie într-un post de lucru amenajat de Workspace Studio s-a menținut la 1000 euro/angajat, la fel ca anul trecut. Sumă include scaunul, biroul, dar și cota din spații comune precum sălile de ședințe, zonele de cooperare, conectare sau relaxare și mobilier acustic.

 

un comentariu

  1. […] Workspace Studio, companie specializată în soluții de fitout și mobilier de birou orientat către design ergonomic lansează Cosm, cel mai nou model de scaun ergonomic de la Herman Miller. După 10 ani de cercetare, Cosm este primul scaun auto-ajustabil care reușește să păstreze echilibrul și… Cititi mai multe aici: Workspace Studio lansează Cosm, cel mai nou scaun ergonomic de la Herman Miller […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here