YouTube se schimbă pe televizoare: Ce este nou în aplicație, cu ce te ajută

0

YouTube a anunțat lansarea unei versiuni actualizate a aplicației TV în săptămânile următoare. Cu toate acestea, rămâne de văzut eficiența și funcționalitatea acestei actualizări în practică.

YouTube se schimbă pe televizoare

Deși detaliile concrete sunt limitate, platforma de streaming declară că noul design va oferi „oportunități extinse pentru experiențe noi”, inclusiv posibilitatea de a achiziționa produsele preferate ale creatorilor pe care îi urmărești.

Actualizarea ar trebui să îmbunătățească și caracteristicile existente, cu acces mai ușor la „descrierile video și comentarii”. În acest sens, atât descrierile, cât și fluxul de comentarii vor ocupa o cantitate mai mare de spațiu atunci când sunt selectate, în timp ce video-ul efectiv va fi redus în dimensiune.

Descoperă și: Cumpărarea sustenabilă: ce înseamnă, cum o înțelegi și cum ai grijă de hainele tale

YouTube afirmă că utilizatorii solicită în mod regulat un flux video mai mic și o priorizare a comentariilor. Așa cum se prezintă situația acum, fluxul de comentarii se suprapune peste video, așa că această actualizare le va permite utilizatorilor să interacționeze în comentarii fără a acoperi conținutul efectiv.

YouTube recunoaște că echilibrul între experiența de tip lean back, bazat pe televizor și experiența lean este asemănătoare cu cea de pe smartphone și a stat la baza acestei redesenări, dar nu se dau asigurări.

Cumpărăturile, la un click distanță, direct pe telecomandă

Cu toate acestea, va fi posibil să achiziționezi o cămașă pe care o poartă cineva într-un videoclip printr-un simplu clic din telecomandă, dacă acesta este produsul pe care îl dorești.

De asemenea, YouTube a dat câteva indicii potrivit cărora fanii de competiții sportive vor putea verifica scorurile live fără a întrerupe un videoclip, însă nu sunt disponibile alte detalii în acest sens. Este important de menționat că aceste actualizări sunt destinate aplicației standard YouTube pentru televizoare și nu platformei de televiziune live YouTube TV.

Cu toate acestea, cea din urmă va primi propria actualizare în câteva zile, cu posibilitatea de a răsfoi Views fără a întrerupe conținutul live, cum ar fi evenimentele sportive.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here