Zece idei pentru o lumină incredibilă în dormitor

1

Iluminatul este o artă. Decoratorii echilibrează o gamă largă de aspecte pentru a realiza un aranjament de lumină practic şi frumos în dormitor, fiecare factor atingând mai multe puncte. Iată o listă cu zece idei pentru o lumină incredibilă în dormitor.

Gândiţi-vă numai la amplasamentul luminii – o decizie influenţată de opţiuni ce ţin de stilul de viaţă cum ar fi dacă proprietarilor le plac cărţile sau preferă imaginile de pe un ecran luminos, dar turul foto de mai jos arată, de asemenea, şi impactul estetic al luminii.

Intensitatea şi temperatura culorii sunt încă două elemente care par practice la început, dar care pot face diferenţa între trezirea într-o cameră luminoasă şi veselă în întunericul unei dimineţi timpurii şi relaxarea într-o lumină scăzută şi misterioasă înainte de a te pune la somn.

Iluminatul indirect de deasupra patului se potriveşte perfect cu cele două lămpi ce atârnă deasupra fiecărei noptiere.

iluminat 1
O serie de spoturi şi iluminatul indirect evidenţiază o varietate impresionantă de texturi de lux. Ar fi şi greu să dai greş cu iluminatul într-o asemenea cameră, dar acest exemplu demonstrează cea mai atractivă abordare.

iluminat 2
Panoul luminos scoate în evidenţă opera de artă pusă peste el, cu rafturi luminoase la dreapta pentru accentuare. Această cameră demonstrează modul în care dispozitivele de iluminat pot adăuga un condiment incomparabil unui spaţiu, altfel, minimalist.

iluminat 3
Aplicele supradimensionate de perete radiază lumină spre tavan şi noptiere. Iluminatul subtil de sub pat are un scop pur estetic şi de atmosferă, dar poate ajuta şi la direcţionarea spre pat în întunericul nopţii.

iluminat 4
În timp ce multe dintre dormitoarele anterioare folosesc lumină indirectă, puţine încorporează luminile într-un loc neobişnuit ca acesta. Poziţionate în mijlocul tăbliei patului, aceste spoturi dau o turnură distinctă unei tedinţe populare de design.

iluminat 5
Panourile de beton pentru perete sunt geniale în sine, dar un iluminat inteligent poate direcţiona atenţia către un obiect altfel trecut cu vederea. Aici, iluminatul integrat creează iluzia că panourile din beton sunt ţesute ca un coş de nuiele.

iluminat 6
Panourile decorative ca acestea arată şi mai dramatic cu ajutorul luminilor încastrate. Lumina care se scurge din fiecare „fisură“ ajută panourile să te ducă cu gândul la lavă. Temeratura mai caldă a culorii accentuează acest efect.

iluminat 7
Un dispozitiv unghiular de iluminare atrage atenţia suplimentar asupra picturii murale de pe peretele de beton.

iluminat 8
Temperatura culorii este un aspect important al luminii. Aici, albastrul rece şi galbenul cald creează un sentiment de contrast care energizează restul camerei.

iluminat 9
Acest panou decorativ reflectă modelul de pe uşa glisantă de la baie.

iluminat 10

SURSA: Home Designing

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here