Zenbook 17 Fold OLED (UX9702): primul laptopul pliabil cu tehnologie OLED

1

Prin intermediul lui Zenbook 17 Fold OLED (UX9702), ASUS îți dezvăluie viitorul incredibil al laptopurilor cu ajutorul unui ecran tactil de 17.3 inch care se poate împături în două, rezultatul fiind un laptop cu o carcasă de doar 12.4 inch, mai compact decât o coală de hârtie A4, oferind un nivel de mobilitate fără precedent care nu vine în contradicție cu experiența de utilizare a unui laptop cu ecran de dimensiuni mari.

Când spui ASUS spui inovație fără limitări, iar acest lucru este evident în cazul surprinzătorului laptop Zenbook 17 Fold OLED (UX9702), un model care te va cuceri prin versatilitate, originalitate și, nu în ultimul rând, inventivitate, atribute legate în principal de folosirea unui ecran pliabil cu diagonală reală de 17.3 inch, rezoluție înaltă 2.5K și raport de aspect 4:3 care poate fi îndoit în mijloc pentru a forma astfel două ecrane cu aspect 3:2, fiecare cu rezoluție 1920 x 1280 pixeli, perfect aliniate, fără margini.

Moduri de utilizare pentru orice situație

Un laptop pliabil atinge un nou nivel de flexibilitate în utilizarea tipică, fiind compatibil cu o serie de moduri de lucru, la care se adaugă cele posibile prin utilizarea tastaturii Bluetooth detașabile ASUS ErgoSense care folosește taste de dimensiune completă cu o cursă generoasă de 1.4mm și capac adâncit cu 0.2mm pentru acuratețe maximă. Tastatura integrează și un touchpad precis cu rezistență înaltă la uzură.

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) este un laptop care se transformă pentru a aborda orice fel de situație, putând fi folosit în nenumărate moduri, fiecare optimizat pentru anumite sarcini: ca un laptop cu tastatură virtuală sau fizică, desktop, tabletă, eReader sau cu ecranul deschis complet pentru vizualizări multimedia la calitate cinematografică și fluxuri de lucru. Posibilitățile sunt limitate doar de spațiul disponibil. Reconfigurarea ferestrelor aplicațiilor pe ecran la schimbarea modului de lucru se face intuitiv cu ajutorul software-ului inclus ScreenXpert.

ASUS a ales un superb panou cu margini subțiri NanoEdge pentru a obține un raport ecran-corp de 87%. Ecranul utilizează cea mai performantă tehnologie OLED (Organic Light Emitting Diode) și beneficiază de toate avantajele unui ecran ASUS OLED tipic, de la rezoluția înaltă 2560 x 1920 pixeli, imagini HDR desprinse din realitate datorită redării complete a volumului de culoare DCI-P3, până la calibrarea PANTONE din fabrică a fiecărui panou, totul contribuind la crearea unei experiențe cinematice superbe optimizate de tehnologia Dolby Vision. Ca un bonus vei dormi liniștit știind că ochii îți sunt protejați prin emisii de lumină albastră dăunătoare mult reduse, realizare certificată independent de institutul TUV Rheinland.

Când vei despături inițial ecranul flexibil vei fi surprins de cele peste 1.07 miliarde de culori la un contrast năucitor de 1.000.000:1 care nu te lasă indiferent și care se păstrează până la luminozitatea maximă de 500 niți. În plus, imaginile în mișcare se vor afișa cu o fluență exemplară datorită timpului de răspuns scăzut de 0.2 milisecunde.

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702): laptopurile nu vor mai fi niciodată la fel

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) nu este doar un laptop revoluționar, ci și un produs luxos cu finisaje premium și materiale de calitate. De la primul contact vei simți grija cu care acesta a fost proiectat, începând cu noua monogramă ASUS care reflectă lumina într-un mod încântător pe sticla de nuanță albastru închis.

Portabilitatea nu este afectată de ecranul pliabil pentru că șasiul este unul deosebit de compact, măsurând doar 0.87 cm grosime cu ecranul deschis la 180 de grade. Acesta este fabricat din materiale foarte durabile, din care trebuie să amintim aliajul de magneziu care a fost finisat în nuanța Tech Black, o parte din carcasă fiind parțial acoperită de un suport ergonomic din piele ecologică finisat în nuanța verde închis. Balamaua ecranului duce greul închiderii, deschiderii ecranului OLED pliabil și susținerii acestuia în pozițiile intermediare, motiv pentru care a fost îndelung testată, fiind garantată pentru a funcționa fără probleme pentru cel puțin 30.000 de cicluri complete.

În premieră suprafața de lucru cu care te-ai obișnuit de la un laptop de 17 inch este acum oferită într-un format compact cu greutatea de 1.5 kg fără tastatură și 1.8 kg cu tastatura detașabilă ErgoSense. Când este închis, Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) poate fi ascuns în spatele unei foi de hârtie A4, lucru care îl face transportabil în mod discret în eleganta husă inclusă în pachet.

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) nu face rabat când vine vorba de performanța, deși este un ultraportabil. Acest model este echipat cu componente rapide, de ultimă generație. Este necesar să menționăm procesorul Intel Core i7 din generația a 12-a, împreună cu cipul grafic integrat Iris Xe, componente însoțite de două porturi Thunderbolt 4 capabile de viteze de 40 Gbps sau conexiunea wireless WiFi 6E și bateria de 75 Wh care poate furniza energie laptopulului pentru 9.5 ore și care se încarcă prin USB-C.

un comentariu

  1. […] Prin intermediul lui Zenbook 17 Fold OLED (UX9702), ASUS îți dezvăluie viitorul incredibil al laptopurilor cu ajutorul unui ecran tactil de 17.3 inch care se poate împături în două, rezultatul fiind un laptop cu o carcasă de doar 12.4 inch, mai compact decât o coală… Cititi mai multe aici: Zenbook 17 Fold OLED (UX9702): primul laptopul pliabil cu tehnologie OLED […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here