Recomandarea zilei: Un frigider în care nu ți se strică mâncarea

3

Dacă vă aflați în situația în care trebuie să va cumpărați un frigider nou sau vreți să-l schimbați pe cel vechi, acum este momentul perfect pentru o astfel de achiziţie. Pentru că acum găsiți frigidere foarte bune în promoții extrem de convenabile. Este sezonul de vară când toți producătorii se bat în promoții.

În primul rând, trebuie să măsurați locul unde îl veți așeza. Pentru lățimea respectivă trebuie să vedeți care este volumul net al frigiderului. Chiar dacă la acest capitol lucrurile sunt destul de standardizate, este totuşi bine să vă orientați către o capacitate cât mai mare, dar și către un model de de compartimentare cât mai clasică. Studiile spun că frigiderele cu cât par mai complicate în compartimentare, cu atât sunt mai greu de folosit, în sensul că nu oferă spaţiu suficient nici pentru un pepene, nici pentru oala cu ciorbă sau sarmale!

frigider 1

Generatorul de Ioni activi parcă desprins din filmele SF: Plasmacluster

 

În al doilea rând, trebuie să analizați funcțiile și tehnologiile. Este destul de complicat fiindcă toți producătorii au denumiri de marketing care mai de care mai sofisticate, dar care, în principiu, oferă aceleași funcții si sunt in cele din urma doar denumiri de marketing. Exista si exceptii, notabile: noi am descoperit, de exemplu, frigiderele de la SHARP, care au o tehnologie unică, pe care nu am găsit-o la alți producători. Sigur, SHARP sunt japonezi și ei sunt întotdeauna cu un pas în fața altor producători, în ceea ce privește inovația.

frigider 2

Japonezii de la SHARP au inventat o tehnologie care pare desprinsă din filmele SF. Au montat un purificator de aer cu ioni activi în frigider care inactiveaza orice miros și, în plus, bacteriile și mucegaiurile nu se pot dezvolta. Ei spun că in acest fel mâncarea se alterează mult mai greu, iar fructele și legumele rămân pur şi simplu proaspete pe o perioadă mult mai lungă. Această inovație se numește Plasmacluster și o au implementată în aparate de purificare a aerului, în aparate de aer condiționat (casă și auto) și chiar pe mașini de spălat rufe. Am aflat ca Plasmacluster este un brand în sine în Japonia, cu o reputație impresionantă în ceea ce privește tehnologia de purificare activă a aerului din incinte.

Frigider cu finisaje de sticlă

 

Ce ne-a plăcut la SHARP este că pe lângă aceste inovații, frigiderele arată și incredibil de bine, având inclusiv finisaje de sticlă. Din punct de vedere estetic, culorile și finisajele sunt și transmit cea mai înaltă calitate. Sigur că multe frigidere arată bine, dar acestea au un design cu care clar veți impresiona musafirii. Spațiul interior este impresionat pentru ca cei de la SHARP dețin o tehnologie de fabricație care permite fabricarea unor pereți mai subțiri. Am comparat un frigider Sharp cu un frigider concurent al carui volum exterior era identic, și am descoperit cu uimire ca frigiderul SHARP avea aproape 100 l de volum interior net în plus!

SHARP SJPT cu plasmacluster

 

Spuneam la începutul articolului că acum este momentul bun pentru a cumpăra un frigider pentru că în piață sunt multe promoții avantajoase. Acesta este un alt element pe care trebuie să-l aveți în vedere atunci când vă decideţi să achiziționați frigiderul.

frigider sharp 4

Deci, în ultimul rând trebuie să rețineți: dimensiune, tehnologie/inovații , promoții. Și nu vă lasați induși la raft de personalul care încearcă să vă vândă un anumit produs. De obicei, cei de la raft nu sunt interesați să vă ofere consultanță cu adevărat, ci doar să vândă un anumit model pe care îl au în target. Iar noi vom căuta mai departe în piaţa produse demne să fie luate în casă.

Vezi aici de unde poți achiziționa purificatoarele de aer SHARP la cel mai mic preț: https://casoteca.ro/magazin/

3 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here